|
|
|
Тема
|
129-то и 139-то у-ще?
|
|
| Автор |
Pич (съвсем непознат) |
| Публикувано | 21.11.07 13:06 |
|
|
Предстои ни спешно да преместим детето в друго у-ще (4-ти клас е). Спрели сме се на "129-то Антим I" и на "139-то Захарий Круша". Някой да има впечатления как са вървят нещата в тях?
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
| |
|
Тема
|
Re: 129-то и 139-то у-ще?
[re: Pич]
|
|
| Автор | виви (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.11.07 14:03 |
|
|
ако изберете 139-то, то ще съжелявате, защото цялото училище е една развалина като се почне от тъпата директорка и се стигне до безумините й учителки, с които си разиграва коня и върши всякакви сделки и простотии. не се доверявайте на това училище, защото скоро нямо да го има с непопълнените паралелки и лъжливите обещания за много екстри, които не се осъществяват. освен това наркотиците от честното училище се факт, пред който си затварят очите всички!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | one (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.12.07 23:53 |
|
|
Ей, върна ме в детските ми години До 7 клас съм учила в 129то у-ще Е да го похваля освен - ако е критерий, след 7ми клас си влязох с 6.00 в желаната гимназия...Само дето това беше преди...10 години , та сега не знам как е. Поне по мое време имаше доста добри учители.
| |
|
Тема
|
[re: one]
|
|
| Автор | дявoлa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.12.07 11:45 |
|
|
по-гадно училище от 139-то едва ли има! по-прости даскалки заедно тъпата директорка не знам! докога ще го има след като наблизо са мнго по-елитни и квалитетни училища? срам за лозенец да се води едно западащо и напъващо се да съществува даскало. вместо да го закрият харчат парити на общината.разчитат на глупавите си телевизионни участия за да се легитимират в квартала, ха, ха, ха!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | мaймyнkaтa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.03.08 17:00 |
|
|
ей, хора, как може да се чудите. това западащо 139 училище ли ще изберете. там се разиграват какви ли не финансови далавери от глупавата директорка-възпитателка, която държи даскалите си под натиска на мъжа си полицай и ги манипулира постоянно. ако до близките години го има това училище ще е добре. телевизионните шмекерии не ще го направят нито елитно, нито избрано от родителите. всичко е популизам и скрита некадърност на даскалята и директорката. не може хора, призвани да бъдат педагози, да имитират обучение и грижа. така не се оцелява на пазара на образованието!
| |
|
Тема
|
[re: мaймyнkaтa]
|
|
| Автор | мaйka-зaйka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.03.08 21:51 |
|
|
За съжаление и 129-то е същата работа/вече/.Казвам вече, защото преди сестра ми учеше в това училище и всичко беше о.к. Сега обаче в него учи дъщеря ми и имаме страхотни проблеми с класната-дошла от някакво село и директорката, която явно е от същото село. Съжалявам, че не мога да помогна, но ако намериш някое по-добро у-ще в квартала - Свиркай
| |
|
|
|
Ти ме заинтригува...разкажи нещо за проблемите, да се предпазвам ако мога? До сега не съм имала оплаквания от училището, освен ПЕРСОНАЛНИ от някои учители, но идеални хора никъде няма...
"Винаги има поне още една гледна точка..."
| |
|
Тема
|
[re: yниKaлнa]
|
|
| Публикувано | 22.03.08 21:50 |
|
|
Стигало ли се е до разговор с Директорката?
| |
|
|
|
Да, беше доста любезна.
Как да ползвам bold?
"Винаги има поне още една гледна точка..."
| |
|
Тема
|
[re: yниKaлнa]
|
|
| Публикувано | 23.03.08 00:00 |
|
|
Сигурно учителката не и е била близка.А може да е била в настроение.Късметлийка сте!
| |
|
|
|
|