Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:10 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Родители и деца
*Кратък преглед

Тема ?Фарос, Алианс- подобно  
Автор GreenLight (unsatiable)
Публикувано02.10.06 17:02

Имам много добри спомени от Фарос, от времето, когато племенниците ми учеха там. Хем научиха език, хем им беше приятно, хем докато другите деца играеха на компютри, мойте хора учеха език. По тоя повод мисля, че не е лоша идея да запиша Терминатора (първокласник) в подобно училище. Трудността е, че във Фарос, уроците започват в 15:30, а даскалото свършва в 16:30. Освен това на мене ми се искаше това учене на език да е през уикенда. Няма ли нещо, подобно на Фарос но да е в събота и неделя? И(всъщнос затова пиша) да сте доволни и да го препоръчвате.
Мерси на всички

Тема Re: ?Фарос, Алианс- подобнонови [re: GreenLight]  
Авторyanita (Нерегистриран)
Публикувано04.10.06 10:20

провери "престиж". виктория учеше в "училища европа", но от тази година ще е в "престиж", защото се наложи да сменим основното училище и "престиж" е на по-удобно място.

Тема Re: ?Фарос, Алианс- подобнонови [re: yanita]  
Автормaм (Нерегистриран)
Публикувано04.10.06 10:28

вижте и тук- ние сме доволни, но на по-голяма възраст

http://www.avo-3.com

АвторBили (Нерегистриран)
Публикувано05.10.06 19:18

Ами точно, аз също искам да е събота и неделя, но ми отговарят, че нямало интерес и затова не организират съботно-неделни за деца. Що за идиотщина! Ами през седмицата кой да го води, като сме на работа?

Автор eli6 (непознат)
Публикувано20.10.06 10:07

Мога да ти препоръчам Британския съвет, от миналата годинатам има детски курсове за деца от 7 до 15 год. Мисля че е малко по-скъпо, но си заслужава, повярвай ми. Синът ми учи там втора година и сме много доволни.

Тема Re: ?Фарос, Алианс- подобнонови [re: eli6]  
Автордa (Нерегистриран)
Публикувано22.10.06 13:19

убедена съм , че си струва , но е не "малко по-скъпо" , а два три пъти по-скъпо

Тема Re: ?Фарос, Алианс- подобнонови [re: yanita]  
Авторbeni (Нерегистриран)
Публикувано07.11.06 18:53

Uchehme v alians 5 godini ,no se otkazahme zashtoto se ubedihme che ot chasten uchitel nyama po dobro.No izdarzahme da se vlachim i jadem po ulicite dosta dalgo.Grupite v dadeni momenti dostigaha 20 deca ,za kakvo uchene moze da se govori.Finalat beshe, kogato tatkoto se zapisa na kurs v zgradata na aliansa/predi da go premestyat/ i vidya kakvo stava tam .Vikove po decata,piene na kafe i kluki po etazite.Taka che ot 90min ostavaha 50-60.Tolkova sme razocharovani ,che poveche ne mi se govori.Imat i dobri uchiteli no pri tezi usloviya....

Тема Re: ?Фарос, Алианс- подобнонови [re: beni]  
Авторeho (Нерегистриран)
Публикувано10.11.06 22:55

Дъщеря ми посещава Британика и сме много доволни. Имат подход към децата и системата с адаптирана и интересна. Групите са по 9-12 деца, а залите /поне на бул. Прага/ са чисти, светли и приятни. Незнам дали има заниятия в почивните дни, но мисля че има групи от 17.30ч.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.