|
Тема
|
?Фарос, Алианс- подобно
|
|
Автор |
GreenLight (unsatiable) |
Публикувано | 02.10.06 17:02 |
|
Имам много добри спомени от Фарос, от времето, когато племенниците ми учеха там. Хем научиха език, хем им беше приятно, хем докато другите деца играеха на компютри, мойте хора учеха език. По тоя повод мисля, че не е лоша идея да запиша Терминатора (първокласник) в подобно училище. Трудността е, че във Фарос, уроците започват в 15:30, а даскалото свършва в 16:30. Освен това на мене ми се искаше това учене на език да е през уикенда. Няма ли нещо, подобно на Фарос но да е в събота и неделя? И(всъщнос затова пиша) да сте доволни и да го препоръчвате.
Мерси на всички
| |
Тема
|
Re: ?Фарос, Алианс- подобно
[re: GreenLight]
|
|
Автор | yanita (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.06 10:20 |
|
провери "престиж". виктория учеше в "училища европа", но от тази година ще е в "престиж", защото се наложи да сменим основното училище и "престиж" е на по-удобно място.
| |
Тема
|
[re: yanita]
|
|
Автор | мaм (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.06 10:28 |
|
вижте и тук- ние сме доволни, но на по-голяма възраст
http://www.avo-3.com
| |
Тема
|
|
|
Автор | Bили (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.06 19:18 |
|
Ами точно, аз също искам да е събота и неделя, но ми отговарят, че нямало интерес и затова не организират съботно-неделни за деца. Що за идиотщина! Ами през седмицата кой да го води, като сме на работа?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
eli6 (непознат) |
Публикувано | 20.10.06 10:07 |
|
Мога да ти препоръчам Британския съвет, от миналата годинатам има детски курсове за деца от 7 до 15 год. Мисля че е малко по-скъпо, но си заслужава, повярвай ми. Синът ми учи там втора година и сме много доволни.
| |
Тема
|
[re: eli6]
|
|
Автор | дa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.10.06 13:19 |
|
убедена съм , че си струва , но е не "малко по-скъпо" , а два три пъти по-скъпо
| |
Тема
|
[re: yanita]
|
|
Автор | beni (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.06 18:53 |
|
Uchehme v alians 5 godini ,no se otkazahme zashtoto se ubedihme che ot chasten uchitel nyama po dobro.No izdarzahme da se vlachim i jadem po ulicite dosta dalgo.Grupite v dadeni momenti dostigaha 20 deca ,za kakvo uchene moze da se govori.Finalat beshe, kogato tatkoto se zapisa na kurs v zgradata na aliansa/predi da go premestyat/ i vidya kakvo stava tam .Vikove po decata,piene na kafe i kluki po etazite.Taka che ot 90min ostavaha 50-60.Tolkova sme razocharovani ,che poveche ne mi se govori.Imat i dobri uchiteli no pri tezi usloviya....
| |
Тема
|
[re: beni]
|
|
Автор | eho (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.06 22:55 |
|
Дъщеря ми посещава Британика и сме много доволни. Имат подход към децата и системата с адаптирана и интересна. Групите са по 9-12 деца, а залите /поне на бул. Прага/ са чисти, светли и приятни. Незнам дали има заниятия в почивните дни, но мисля че има групи от 17.30ч.
| |
|
|
|
|