|  | | 

| 

| 

| Тема |  Свестен очен лекар в София   |  |  | Автор | kati_k (ентусиаст) |  | Публикувано | 18.09.06 15:33 |  |  | 

Моля, дайте координати на очен лекар в София, но да не е доц. Алексиева и д-р Русева, защото тях вече ги посетих. Става въпрос за мързеливо око, след операция, но вече нямам доверие и на двете. Ще ходя при руснаците в Младост 4, от филиала на очната клиника в Калуга, но искам и още един лекар, добър специалист. Може частен кабинет, може каквото и да е.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София
[re: kati_k] |  |  | Автор | aни (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.09.06 15:58 |  |  | 

д-р Петкова в клиника Торакс

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София  [re: aни] |  |  | Автор | kati_k (ентусиаст) |  | Публикувано | 18.09.06 20:36 |  |  | 

Благодаря, а нещо повече за нея?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София  [re: kati_k] |  |  | Автор | AйeзCeдaй ((бойна)) |  | Публикувано | 18.09.06 20:47 |  |  | 

Ами очния център зад бензиностанцията на Пирогов.
 Аз лично съм много доволна -  добри специалисти и модерна, съвременна техника....

ети ти и линк <P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от AйeзCeдaй на 18.09.06 20:57.</EM></FONT></P>
 Редактирано от AйeзCeдaй на 18.09.06 21:04. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София  [re: kati_k] |  |  | Автор | Aлa-Бaлa (хитруша) |  | Публикувано | 18.09.06 23:37 |  |  | 

Аз лично съм доволна от детският очен кабинет в МА, сега Университетска болница Александровска .

Стреми се да бъдеш по-висок от околните,но не за да те видят те,а за да ги видиш ти.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София  [re: kati_k] |  |  | Автор | userkata (юзерка) |  | Публикувано | 22.09.06 20:01 |  |  | 

водя синът си от 4г. при д-р попниколова. мисля, че е шеф на клиниката в окръжна болница и преглежда частно в оптика на ф.нансен.
 много съм доволна от нея.

борис 10.06.2001
 виктор 10.02.2003

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София  [re: userkata] |  |  | Автор | kati_k (ентусиаст) |  | Публикувано | 26.09.06 14:19 |  |  | 

Къде не Фр. Нансен? А нещо за доц. Мишева от Окръжна болница дали сте 4ували?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София  [re: kati_k] |  |  | Автор | userkata (юзерка) |  | Публикувано | 26.09.06 17:09 |  |  | 

на ъгъла с ул. петър берон. оптика е.
 нямам представа за др. лекарка.

борис 10.06.2001
 виктор 10.02.2003

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София  [re: kati_k] |  |  | Автор | molokov (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.10.06 13:49 |  |  | 

Здравей,

какво ти казаха за мързеливо око - очила ли, или....

Ние ще ходим при д-р Иван Константинов от клиника Ден, но ...

Преди година и нещо той единствен ни каза да не бързаме при стеснения слъзен канал със боцкането....

...а един приятел остана изключително доволен от операция там....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Свестен очен лекар в София  [re: molokov] |  |  | Автор | kati_k (ентусиаст) |  | Публикувано | 04.10.06 11:45 |  |  | 

Не, бяхме с очила, но сега ги свалиха. Закриваме окото по 1-2 часа на ден и това е всичко. Ще ходим на контролен преглед при доц. Алексиева, която я оперира. За съжаление пак криви окото....

|  |  |  |  

|   | 
 |