Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:37 09.11.25 
Непрофесионални
   >> Родители и деца
*Кратък преглед

Тема Кога за първи пътнови  
Автор Rumi (непостоянна)
Публикувано03.05.06 14:14

пуснахте детето си само да детски летен лагер?

Някакви мнения, опит, ако имате......
Трябва да взема решение до края на седмицата....
Оффф....

Дръжте се естествено!

Тема Re: Кога за първи пътнови [re: Rumi]  
Автор Shina (търсеща)
Публикувано03.05.06 16:22

Здравей,

Пуснах за първи път дъщеря си на летен лагер /на море/ на 6 г. и 2 м. с детската градина. Върна се много щастлива. Мисля, че това е добрата възраст.
Успех в избора

АвторPaл (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 16:54

В първи клас. Беше много щастлив.

Тема Re: Кога за първи път [re: Rumi]  
Автор kлoзeтko (скакауец)
Публикувано03.05.06 23:16

Щерка ми е на 6г и 8 мес.-преди месец я пуснах за един ден с "големите"на лагер.Бе много доволна.Сега чакам да и мине шарката и я пращам за една седмица на лагер,после за още една,а после пак...а после ще учи в първи клас на пансион.Ще спи там и ще учи от понеделник до петък...Не подценявайте детето си-то е по-кадърно от Вас на неговите години.Дайте му шанс да е щастливо.Не се дръжте егоистично-заради вашите страхове не спирайте детето щом то иска да ходи.Успех и...ВЯРВАЙТЕ В НЕГО!!!

Тема Re: Благодарянови [re: Rumi]  
Автор Rumi (непостоянна)
Публикувано04.05.06 12:11

на всички, които споделиха своя опит с мен!

Това ми трябваше! Вече съм сигурна!!!

Ще я пусна!

Дано да издържал

Дръжте се естествено!

АвторKpиcи (Нерегистриран)
Публикувано06.05.06 10:36

Пуснах дъщеря ми за първи път след втори клас. Много беше доволна. От тогава ходи всяка година.
Познавам добре хората, които го организират, нещата ги движи една немкиня и всичко е като по часовник. Обявяват телефон на който да ги търсим и време, през което да се обаждаме, но повечето деца си имат джи ес еми.
Имат наситена програма, много игри, поход, лагерен огън, винаги носи нещо направено там, я буркан увит с разноцветни ленти, я произведение от глина.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.