|
|
|
Тема
|
Кога за първи път
|
|
| Автор |
Rumi (непостоянна) |
| Публикувано | 03.05.06 14:14 |
|
|
пуснахте детето си само да детски летен лагер?
Някакви мнения, опит, ако имате......
Трябва да взема решение до края на седмицата....
Оффф....
Дръжте се естествено!
| |
|
Тема
|
Re: Кога за първи път
[re: Rumi]
|
|
| Автор |
Shina (търсеща) |
| Публикувано | 03.05.06 16:22 |
|
|
Здравей,
Пуснах за първи път дъщеря си на летен лагер /на море/ на 6 г. и 2 м. с детската градина. Върна се много щастлива. Мисля, че това е добрата възраст.
Успех в избора
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Paл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.05.06 16:54 |
|
|
В първи клас. Беше много щастлив.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kлoзeтko (скакауец) |
| Публикувано | 03.05.06 23:16 |
|
|
Щерка ми е на 6г и 8 мес.-преди месец я пуснах за един ден с "големите"на лагер.Бе много доволна.Сега чакам да и мине шарката и я пращам за една седмица на лагер,после за още една,а после пак...а после ще учи в първи клас на пансион.Ще спи там и ще учи от понеделник до петък...Не подценявайте детето си-то е по-кадърно от Вас на неговите години.Дайте му шанс да е щастливо.Не се дръжте егоистично-заради вашите страхове не спирайте детето щом то иска да ходи.Успех и...ВЯРВАЙТЕ В НЕГО!!!
| |
|
Тема
|
Re: Благодаря
|
|
| Автор |
Rumi (непостоянна) |
| Публикувано | 04.05.06 12:11 |
|
|
на всички, които споделиха своя опит с мен!
Това ми трябваше! Вече съм сигурна!!!
Ще я пусна!
Дано да издържал
Дръжте се естествено!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Kpиcи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.05.06 10:36 |
|
|
Пуснах дъщеря ми за първи път след втори клас. Много беше доволна. От тогава ходи всяка година.
Познавам добре хората, които го организират, нещата ги движи една немкиня и всичко е като по часовник. Обявяват телефон на който да ги търсим и време, през което да се обаждаме, но повечето деца си имат джи ес еми.
Имат наситена програма, много игри, поход, лагерен огън, винаги носи нещо направено там, я буркан увит с разноцветни ленти, я произведение от глина.
| |
|
|
|
|