|
Тема
|
Театрална информация
|
|
Автор | Hинa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.03.06 12:35 |
|
Моля ви да споделите, препоръчате или не, някои театрални постановки подходящи за тийн. Знам че децата са различни и това, което формулирам е много общо, но все пак дайте насока
благодаря
като казвам подходящи имам предвид такива, които ще провокират интерес , а не отблъскване от таеатъра
| |
Тема
|
Re: Театрална информация
[re: Hинa]
|
|
Автор |
_bistra_ (непознат) |
Публикувано | 20.03.06 17:49 |
|
Здравей ! Препоръчвам ти "Ножица трепач" в "Театъра на армията" - има хумор и провокира мисленето , артистите общуват с публиката .Но е трудно с билетите - сваршват за няколко дни .Сюжетът е криминален - лека и приятна за гледане постановка Според мен е подходяща за първа среща с театъра....дори и за "ТИЙН.".. Поне на "МОЯТ ТИЙН" много му хареса ... ...Успех !!!
| |
Тема
|
[re: _bistra_]
|
|
Автор | Жeни (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.06 16:06 |
|
На моите тийн пък им се видя много скучна "Ножица трепач" - добри актьори, лоша драматургия.
В никакъв случай "Плебеи по рождение".
Мога да препоръчам "Хъшове", "Вечеря за тъпаци", "Фенове", "Ритъм", "В очакване на Годо", "Секс, наркотици и рокендрол", "Преспанските камбани", някои постановки на учебния НАТФИЗ като "Кастинг", в Армията и в Народния Шекспировите пиеси са също интересни, Радичковата "Лазарица", "Разбираш ли ме правилно" моноспектакъл с Мамалев, "Без контрол", ако се гледа под текст...
| |
Тема
|
[re: Жeни]
|
|
Автор | Hинa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.06 09:30 |
|
Много благодаря за споделеното!
Ножица трепач го гледахме и ни хареса, Хъшовете не ни допаднаха, но дрУгите заглавия ще ги имам предвид.
аз пък бих ви препоръчала Големанов в МГТ, от класиките, които са добре направени за възприемане и в днешно време.
и ще си позволя да използвам "в никакъв случай" за Веселите Разплюеви дни в 199, което го казвам с много толямо съжаление.
| |
|
|
|
|