Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:19 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Родители и деца
*Кратък преглед

Тема Индивидуални уроци по английски в Софиянови  
Автор enia (новак)
Публикувано17.09.05 10:11

Мили родители, надявам се да ми помогнете. Търся добър учител по английски език за синът ми, който е на 14, вече е в гимназията и трябва много сериозно да усъвършенства знанията си по английски. Живеем в Драгалевци, а той е винаги първа смяна на училище което допълнително усложнява нещата около намиране на добър курс за подготовка по езика и затова се насочих към частни уроци. Повечето деца сменят през годината часовете за уроци през първия и втория срок, а той не може. Ще се радвам, ако ми пуснете бележка или ми отговорите направо тук. Предварително благодаря.

Тема Re: Индивидуални уроци по английски в София [re: enia]  
Автор Stefan-AstraG (benchmark)
Публикувано17.09.05 11:46

Защо не проверите в Оксфорд център, доколкото съм чувал това е много добро като възможност за обучение. Иначе частен учител ще намерите, но пак ще е свързано с нуждата детето да ходи при него, или си го представяте той да идва при Вас?

Тема Re: Индивидуални уроци по английски в Софиянови [re: enia]  
АвторMaйka (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 13:48

Ако искате обучение в група, което редица професионалисти препоръчват за определено време, то това не е невъзможно- през втория срок трябва да смените групата на детето ви- редица школи го практикуват. Аз имам лични впечатления от една такава- Престиж. Ако пък искате индивидуални уроци- няма да получите информация тук- поне не надеждна. Много от учителите не разрешават да се разпространяват данните им произволно.

Тема Re: Индивидуални уроци по английски в Софиянови [re: Stefan-AstraG]  
Автор enia (новак)
Публикувано17.09.05 15:24

Благодаря за отговора, но доколкото зная, Оксфорд център не се занимава директно с обучение, а по-скоро с доставка на учебна литература за различните школи. Ако греша, моля някой да ме поправи. Колкото до това дали предпочитам синът ми да посещава уроци или учителят да идва у нас, предполагам че по домовете ще се съгласи да ходи някой млад учител с не много опит. Идеята ми беше на намеря някой който да преподава в квартал, близък до нашия, евентуално Драгалевци,у Симеоново, Лозенец, центъра, както и да се съгласи на по-гъвкав график за провеждане на уроците. Това е всичко.

Тема Re: Индивидуални уроци по английски в Софиянови [re: Stefan-AstraG]  
Автор enia (новак)
Публикувано17.09.05 15:25

Благодаря за отговора, но доколкото зная, Оксфорд център не се занимава директно с обучение, а по-скоро с доставка на учебна литература за различните школи. Ако греша, моля някой да ме поправи. Колкото до това дали предпочитам синът ми да посещава уроци или учителят да идва у нас, предполагам че по домовете ще се съгласи да ходи някой млад учител с не много опит. Идеята ми беше на намеря някой който да преподава в квартал, близък до нашия, евентуално Драгалевци, Симеоново, Лозенец, центъра, както и да се съгласи на по-гъвкав график за провеждане на уроците. Това е всичко.

Тема Re: Индивидуални уроци по английски в Софиянови [re: Maйka]  
Автор enia (новак)
Публикувано17.09.05 15:33

Благодаря за съвета, но ми се стори странно това за "произволното разпространяване на данни". Ако аз присъствам на определен пазар с извършването на определен вид услуга, едва ли ще се въпротивя потребителите да знаят за мен. Колкото до това, че не всеки учител ще се заеме с обучението на едно дете - това винаги може да се уговори. Аз също като потребител бих искала да зная повече подробности за един учител, както и той да се запознае с възможностите на детето. Както е известно съществува освен голямо търсене на тези услуги, не по-малко предлагане. за Просто искам да избера оптималния вариант за мен. Сметнах че най-сигурният начин да се убедя в качествата на определен учител е безпристрастното мнение на анонимни хора в нета, които имат преки впечатления. Иначе офертите са много - коя от коя по-лъскави и примамливи. Приятен ден.

АвторMaйka (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 15:38

Може би не съм се изразила добре- моята дъщеря ходи на частни уроци и сме много доволни, подкрепени са и с успешно издържан сертификационен изпит. Но учителката ни не желае нейните координати да се разпространяват както е в случая - анонимно. Тук ние сме просто такива. Ето това имах предвид и за съжаление не мога да Ви помогна конкретно- но може би някой друг.

АвторHиkи (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 16:22

Имате право, че е пазар, но не съвсем. Нали знаете, че в повечето случаи става въпрос за дейност не официално регистрирана- ето затова и не всеки си пуска координатите, може би.
Иначе по-конкретно- много от преподавателите в елитните езикови гимназии имат такава "съпътстваща" дейност. Предполагам, че наистина качеството е на ниво, само потърсете линка до тях.

Авторнoвak (Нерегистриран)
Публикувано19.09.05 09:14

Вижте все пак курсовете на Британския съвет. Нивото е различно от популярните школи, имат и съботно-неделни курсове, подготовка за сертифик.изпити и т.н.

http://www.britishcouncil.org/bulgaria

Тема Re: Индивидуални уроци по английски в Софиянови [re: Maйka]  
АвторTийчъp (Нерегистриран)
Публикувано23.07.06 16:29

Аз преподавам английски и съм професионалист. Просто наистина хората трудно намират истинските профекионалисти. А за нивото на преподаване в училищата - въпросът е понче от ясен. Аз редовно подготвям деца, които не получават това, което е необходимо по програма!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.