|
Тема
|
Учебен център "ВЕДИ"
|
|
Автор |
anhela () |
Публикувано | 16.09.05 11:20 |
|
Може ли някой да ми каже къде се намира, цени и отзиви за качеството на курсовете?
...един живот живота ти да сподели...
| |
Тема
|
Re: Учебен център "ВЕДИ"
[re: anhela]
|
|
Автор | Angeli (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.05 13:59 |
|
Според мен подготовката е на ниво. Цената е около 600.00-650.00 лв за учебна година, която се плаща на три вноски. Курсовете се провеждат в 7-мо СОУ в събота или неделя от 08:00 ч до към 13:30 ч.
Синът ми се готви там и кандидатства тази година. Приеха го в Националната Финансово -Стопанска гимназия с бал 30.75.
| |
|
Дъщеря ми ходи при тях на български и математика преди една година (сега вече ще е 9-ти клас). Изкара първия срок и пеши, че няма смисъл, но тя се занимаваше и с частни учители и по двата предмета и според мен, сама се убеди, че в група от 20 не е като в група от 2 или 6 деца... Но, много зависи от това при кой преподавател ще попаднете и от това дали детето е мотивирано и дали има желание да се занимава самостоятелно.
Преди да я запиша и аз бая разпитвах, като категорично бях взел решение да не я пращам при Иванов и се колебаех между Веди и Математическата гимназия. Сега мога да кажа, че като че ли в Математическата курсовете са по-сериозни, но пак с уговорката, че сравнявам с определени учители във Веди - за съжаление вече не помня имената им.
| |
|
Не я записвайте там на подготовка за Американския, само ще си прахосате парите, нямат идея за какво става въпрос. Български иматематика е друго нещо, но с тестовете са слаби(поне за АК)
| |
Тема
|
Re: Учебен център "ВЕДИ"
[re: anhela]
|
|
Автор | Re (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.05 17:24 |
|
Във Веди мисля, че групите са по-малки.
А има информация за едни други курсове, както и конкурсните теми, които са се падали през последните години.
| |
|
|
|
|