Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:51 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Родители и деца
*Кратък преглед

Тема Как си представяте идеалното детско списаниенови  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано25.07.05 20:10

Как си представяте идеалното детско списание?

Какво не достиге на тези, които купуват децата ви? Какво сте идскали да има, а не сте откривали?

Кое е най-доброто в тях? Кое обичат да четат?

Отговорите ще помогнат да създадем нещо ново и интересно.

Тема Re: Как си представяте идеалното детско списаниенови [re: :)]  
Автор Eaglet (eyeful)
Публикувано26.07.05 00:01

На пазара от януари и март се появиха доста нови български дестки списания. С какво мислите, че можете да бъдете по-различни?

Тема Re: Как си представяте идеалното детско списание [re: :)]  
Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано26.07.05 11:10

Как си представяте едно професионално направено проучване на пазара и предпочитанията на потенциалната ви аудитория от квалифицирана за това фирма срещу съответното заплащане?!

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Тема Re: Как си представяте идеалното детско списаниенови [re: Cпacka]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 11:42

Cпacka,
естествено че е направено представително проучване на потенциалната аудитория (7- 11 години). Не мислете, че с пост във форум се опитваме да спестим пари и да минем по-тънко.

Проучени са интереси на потенциалните купувачи, препоръки за съдържанието, силни страни на аналогичните продукти и липсващото в тях съдържание, децата препоръчаха дори препоръчителна стойност на продукта.

Домашното сме си го написали от страна на децата. Интересно е да се види мнението на родители, които са и по-критични. Но обикновено мрънканията започват след като се види нещо направено (а и доставят неописуемо удоволствие).

Докато трае подготвителния период, нямам право да споделям нови съдържателни моменти (каквито безусловно ще има), да посочвам силните страни на съществуващи продукти, които ще използваме или разлики със съществуващи издания.

Автор Maмa Mъpмopaнa (иначе добричка)
Публикувано26.07.05 15:31

ако е за по-малките, страничките за оцветяване да не са на гланцирана хартия, на нея не може да се оцветява с молив, а на малко дете не е удачно да се дават флумастери.
Задачки за свързване на точки, но да са достатъчно едри, не да е нагъчкано в някой ъгъл и да не могат да се различат цифрите за коя точка се отнасят.
повече задачки за мислене и наблюдение за сметка на безмислени /за мен поне де/ огромни рекламни странички. да, знам, че от тях идва основната печалба, да не кажем цялата, ама все пак.
Ясни образи с чисти цветове, за малките не е препоръчителен хаос от щрихи и цветове, но това си го знаете.
Определено не ми допадат разни рецепти - творчески и готварски - за които просто няма как да си набавиш изходните материали. Добре е като се прави нещо, да е с мисъл, а не просто да преведат балончетата на някой комикс.
Поучителни истории, въпроси след разказчето. Много е полезно, харесваме го и двамата. Изобщо всичко, което по някакъв начин внимателно тренира мисълта на детето. Сигурно затова моя първо иска да четем крими разказчето.
Езика - знам, че ще се сблъска с него, но нека поне в детската литература да не е бъкан с простотии и цинизми.

Ама като видях, че аудиторията ви е над 7, май аз още не съм подготвена да се изкажа по въпроса.

Хайде късмет, пък дано успеете.

ПП. моля, без безмислени пластмасови боклуци, за които да плащам по 2 лева и отгоре, само за да се счупят на втората минута. Ако ще е играчка, поне да си струва, Но тогава май ще скочи много цената. Абе я по-добре без.

Festina lente - Бързай бавно!

Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано27.07.05 10:53

Все пак оставам с впечатлението, че се опитвате да си спестите пари. Щом смятате, че мнението на родителите е меродавно и би се отразило на вашия потенциален пазар, би трябвало да направите представително проучване и сред тази група.

Освен това се съмнявам, че от анонимен пост в клуб с евентуално близка до целевата ви група аудитория и без конкретизиране на питането по отношение вида на списанието (възрастова група, към която е насочено, периодичност, профил и т.н.) ще получите особено полезна информация.

Не се засягайте, но ми стоите МНОГО несериозно.

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Автор bead_ (хитруша)
Публикувано27.07.05 12:46

без насилие
окриляващо фантазията
некомерсиално

Тема Re: Как си представяте идеалното детско списаниенови [re: bead_]  
Автор Изyмeн (ненормален)
Публикувано27.07.05 15:58

И с хубави момиченца (Аз кат бях малък що нямаше такива списания, ми само с лелки от 18 нагоре....)

You must defeat Sheng Long to stand a chance.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.