Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:16 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Родители и деца
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Идва сватба - хееелп!нови  
Автор Cpeбъpeн oблak ()
Публикувано19.01.05 22:04

Вчера разбрах, че гласят щерка ми за шаферка на хубавата сватба в рода, която е вдругиден :))) е, рокля намерихме, но нямам никакво намерение да купувам нови обувки.... някой знае ли как мога да обработя белите, лачени и доста поиздраскани обувки??? много се надявам да има по-информирани от мен...

Мноооого ме хвана яд, че това се било "подразбирало"... а аз покрай работата дори не се сетих, че мога да използвам сватбата като стимул за намаляне резултата от коледните похапки Е, само обувките останаха, пък ако не станат, няма да се кося чак толко

Тема Re: Идва сватба - хееелп! [re: Cpeбъpeн oблak]  
Автор Grami ()
Публикувано20.01.05 09:45

Колко е голяма, кой номер носи и трябва ли задължително да са бели обувките?

Тема Re: Идва сватба - хееелп!нови [re: Cpeбъpeн oблak]  
Автор DarkCat ()
Публикувано20.01.05 10:16

можеш да ги намажеш със силикон безветен и отгоре да налепиш мънички мъниста, или да им залепиш бели панделки, или пайети

ще изглеждат страхотно, а момата ще има да се фръцка

Тема Re: Идва сватба - хееелп!нови [re: Grami]  
Автор Cpeбъpeн oблak ()
Публикувано20.01.05 15:32

на 4 и малко, но не ми се иска да притеснявам никого, а и утре целия ден ще сме на път :))))) трябва сама да си помогна с подръчни средства...

а за бялото... знам ли, роклята е бяла, другото също.... а случайно в къщи си имаме и бели лачени обувки :)) тя си мечтаеше толкова дълго за тях, че ги купихме по-скоро за да я зарадваме... и след това реших, че няма смисъл да чакат специални поводи (щот може и да не дочакат:))) и като ги подноси...

Автор Grami ()
Публикувано20.01.05 15:40

уффф исках да помогна някак си....
имам в къщи само едни розови ама към цикламено....няма да станат май....но са 26 номер, като за вас горе долу....
пробвай както ти е казала darkCat, дано стане....
ако решиш за цикламените....имаш ги

Тема Re: Идва сватба - хееелп!нови [re: DarkCat]  
Автор Cpeбъpeн oблak ()
Публикувано20.01.05 15:40

добра идея :)) само че можеш ли да уточниш за какъв силикон (с какво предназначение) да попитам в магазина, че никак не съм в час?

всъщност ти ме подсети - алтернатива на белите обувки вече съществува и е на подобен принцип - за 1 концерт в операта налепихме на сините и обувки лъскаво фолио на малки парченца. получи се толкова хубаво, че 1-2 пъти се фръцка из града с тях... а след това застудя и така и не ги отлепихме. пък и те са и много по-удобни от белите...

ще я попитам кои иска, и ще доукрасявам, ако се налага...
а после може и снимка да пусна

Автор DarkCat ()
Публикувано20.01.05 15:43

пусни снимка после

силикон обикновен, но ако нямаш пистолет за силикон ще се озориш. продава се по железариите, за фугиране е. може вместо силикон да се използва някакво безцветно каучуково лепило

това с фолиото на парченца е добра идея

Тема Re: Идва сватба - хееелп!нови [re: Grami]  
Автор Cpeбъpeн oблak ()
Публикувано20.01.05 15:45

Благодаря ти, много си мила

а и тук май все забравяме, че сме се събрали от различни градове
аз поне живея във Варна, а по подразбиране другия винаги е в София

Тема Re: Идва сватба - хееелп!нови [re: DarkCat]  
Автор Cpeбъpeн oблak ()
Публикувано20.01.05 15:48

Ха, имам си мъж и железария наблизо Благодаря ти

наистина, добре се получи, хем рязах на око - всякакви формички, важното е да блести
да са живи и здрави учителките в детската градина, че от нищо знаят как да направят нещо!

Автор DarkCat ()
Публикувано20.01.05 15:51

да, така е.

една година съм работила в детска градина и се научих на много неща, сега изрязваме в къщи, лепим, оцветяваме, правим какво ли не. и повечето стени са покрити с картини и апликации на децата

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.