Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:59 12.11.24 
Непрофесионални
   >> Родители и деца
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Пак за рождените днинови  
АвторПитaнka (Нерегистриран)
Публикувано18.11.04 15:29

Да, знам, сто пъти са пускани такива въпроси, ама ни архив работи, а в обозримо минало нищо не намирам. Затова, не се сърдете, ще попитам.
Дайте съвет за организиране на рожден ден на 6-годишен палавник навън.
Нещо Макдоналдс и КФС не ми допадат като идеи...
Който е празнувал в този сезон, когато вече не става за игри навън, и е доволен, моля, дайте идеи и адреси за София.

Тема Re: Пак за рождените днинови [re: Питaнka]  
Автор Maмa Mъpмopaнa (иначе добричка)
Публикувано18.11.04 15:51

София ленд - 8-8.50 лв. на дете, ако искаш да ги рисуват, по 1лв за рисунка. стаите са огромни, с пързалки, и други, можеш да идеш да ги видиш.
но трябва от раничко да резервираш час. тел.: 969 11 31 - Детска стая. забавляваха ги три каки, облечени малко като клоуни без да е прекалено. хубаво е. а после при подходящо време може да продължите навън.
отделно ти се справяш с родителите, оказа се че е добре да се запази и ресторант за тях, че поне онези заведения около детските стаи /над входа/ нямат нищо в менюто освен ядки и напитки. но пък ще има торта и за родителите ;)
освен това, тортата се плаща отделно, 2.50 на парче, ти казваш от колко парчета я искаш, избираш по каталог от при тях, имат две фирми за торти.
нашата беше невероятно вкусна и много ефектна като вид.

Кино Арена, детския кът, пак родителите ги грижиш ти, но не знам цени и т.н. там бяхме гости, децата бяха много доволни. също е просторно и доколкото видях има доста неща като катерушки за да дивеят.

мисля че за 6 годишни още ще им интересно това.

Редактирано от Maмa Mъpмopaнa на 18.11.04 15:53.

Автор Идиoтчe ()
Публикувано18.11.04 16:24

Ако разполагаш с достатъчно средства, дъщеря ми беше най-доволна от едно гости в, мисля че беше, Смехорани. На гърба на Билла на бул. България, в експерименталните блокове. Не си спомням подробности, но мисля че имаха страница в Интернет. Аз обаче скато смятах за нейния рожден ден за 15 деца излизаше около 200 лв.

Тема Re: Пак за рождените днинови [re: Идиoтчe]  
Публикувано18.11.04 16:52

Дааа, ето точно до този проблем стигнах и аз - 200 лв, че и нагоре...
Нормално е за децата до 7-8 лв меню според мен, то и за помещение и забавленията се плаща нещо, обаче към всичко това като прибавим и почерпката за родителите и сметката стана страшна...
Та, затова питам, дали пък случайно няма някой да подскаже някое супер място за умерена цена

Автор Jennifer (Scarlet)
Публикувано18.11.04 22:02

Родителите може с една кутия бонбони да ги почерпиш. Изобщо не ги слагай в сметката тях.
Мен никой не ме е черпил до този момент, когато съм водила детето някъде.
На мен ми е било неудобно, и когато дойдат родителите да доведат детето, почерпвам ги с 1 бонбон и готово.

Тема Re: Пак за рождените днинови [re: Идиoтчe]  
Автор jufy (shtastliva)
Публикувано19.11.04 16:46

Всичко е много относително за сметката в "СМЕХОРАНИ" специално.
Може да се направи меню на дете от сорта на 2,30 - 2,50лв. Хубаво е да се поръча клоун или нещо забавно за половин час, за да се разбере наистина, че е празник и че е по-различен ден от всеки друг, а и актьорите правят супер весел купон - което е 40,00 лв. и има и наем на зала - 10,00 лв. на час, та ......
15 деца по 2,50 са 37,50 лв. + клоун - 40,00лв. + нема за два часа - 20,00 лв. та крайната сума е 97,50, а не 200,00 лв. За родители, ако решиш да черпиш може да се отделят още 20 - 25,00 лв. за ядки, кафета безалкохолни или нещо друго и всичко ще ти се върже около 120,00 - 130,00 лв., което не е чак толкова много като се има предвид и бройката на децата, а ифакта че е гарантиран купон.
Това е моето мнение ...

Тема A за Варна?нови [re: Питaнka]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано22.11.04 15:00

Знам, че Ривър беше питала преди време.
"Замъка" е толкова ...неугледен. В Макдоналдс са подобрили предложението, но 7лв на дете...., а и традицията при нас е да се черпят и родителите
Мислех си за нормално заведение и да ангажирам клоун, обаче ми искат някакви баснословни суми за клоуна (60лв и нагоре за 50мин!!!)

Тема Re: Пак за рождените днинови [re: jufy]  
Автор Идиoтчe (Консерватор)
Публикувано23.11.04 09:47

Е, аз не помня точно колко беше. Просто ми се видя много. Прибави и тортата все пак. А, купонът там наистина си го бива, затова го препоръчах.

Тема Re: A за Варна?нови [re: Smile]  
Автор Идиoтчe (Консерватор)
Публикувано23.11.04 09:55

Толкова е навсякъде. И за DJ също е толкова. Но пък иначе трябва ти да ги забавляваш. На предишния рожден ден на дъщеря ми с батко и бяха измислили някакви игри и викторини и се получи добре, но тази година малко минаха тези неща между другото.

Тема Re: Пак за рождените днинови [re: jufy]  
Публикувано23.11.04 11:05

Виж, аз съм фен на Смехорани. Според мен са професионалисти (или трябва да кажа СТЕ професионалисти) и 99% там ще е рождения ден. Но това, което посочваш като цифри е доста нереалистично.
1. При консумативи към менюто 0.50лв и цена на сока 1лв, детско меню под 3.50-4лв просто не е възможно. (Не става въпрос за деца на 2-3 години, все пак парчето пица е 2 лв, 2 сандвича са 1,60)
2. Прибави тортата, която е средно 30лв (гледах каталога)
3. Родителите не мога да почерпя с по сокче, при положение че се предлагат вино и всякакви алкохоли на място. А и за 2-3 часа седене, на по сокче.... е, не става, поне в моя случай просто не става с бонбон или кафенце.
Така че, в заключение при 2 часа, абсолютния минимум за цената според моите изчисления идва към 150лв, и то при 1/2 час клоун и 2 часа престой!
Ако трябва да съм докрай откровена (а ще си го позволя, още повече, че пиша анонимно в момента), моята сметка показва, че партито ще ми излезе 250-300лв, но това е друга тема! Просто родителите на децата са ми и близки приятели и където и да ги поканя, няма да е на по кафе...
Пак подчертавам, не ме разбирай погрешно, това не е обвинение, живеем в скъпа държава , и в къщи да го прави човек, пак няма да е много по-тънко. Въпроса беше сондиране на мнения и впечатления, пък току виж изскочило нещо ново, което не съм чувала до сега. Обаче, за съжаление, или интерес няма към този въпрос, или няма какво да споделят хората.
Ако ми остане тези дни време ще напиша в един постинг аз какво събрах до тук като информация за София, пък на някой ако му свърши работа, да чете

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.