Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:38 13.11.25 
Непрофесионални
   >> Родители и деца
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Безумна наглостнови  
АвторHяkoй (Нерегистриран)
Публикувано24.03.04 13:08

Не че съм родител или дете, но видях нещо, което ми се стори някак гадно и нагло, може би тук е мястото да го споделя. Понякога след работа с колегите ми играем на баскетбол в двора на кварталното училище. Та действието се развиваше около 18, 18:30, точно когато всички деца со навън, училището свършва. Явно дойде местния наркодилър, влезе нагло и безцеремонно в двора на училището с едно черно, лъскаво БМВ, направи едно кръгче, отвори прозорците и около него се образува малка опашчица от деца, 7-8 клас, бъдещето на България.... Тъжна история, нали?

Тема Re: Безумна наглостнови [re: Hяkoй]  
АвторHиkoй (Нерегистриран)
Публикувано24.03.04 14:18

Като чуете, че са гръмнали следващия нарко дилър, да знаете, че този път аз съм го направил!!!!

Тема малко вероятнонови [re: Hяkoй]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано24.03.04 15:10

Явно е дошъл бащата или по-големия брат на някое от децата да го прибере от училище и около него са се струпали приятелите на хлапето, на които да се изфука с каква кола ще се прибира в къщи.

Местният наркодилър със сигурност е ученик от същото училище... евентуално в по-горен клас. И не се вози в скъпи коли, защото от продаване на дрога на съучениците си може да изкара толкова, колкото на него и гаджето му друсането да им е без пари и евентуално да се напие с приятелите си в някоя дискотека.

Тези с лъскавите коли не вършат черната работа, да не са луди?! Ако някой от тях изпадне до толкова, че да тръгне да обикаля сам училищата, пиши го гушнал босилека... колегите му ще се погрижат, че да не засмърди работата.

Тема Re: Безумна наглостнови [re: Hиkoй]  
Автор Dino (притеснителна)
Публикувано24.03.04 15:14

Ако го хванеш. На сина ми са предложили същото, но не чичко с БМВ, а по-голям съученик. Как да го хванеш него? Ако е извън училище - може би, но ако е в междучасието?

И още нещо - мисля че пътя е към децата ни. Да не правят опашчици пед БМВ-тата. Ако те не правят опашката и БМВ-то няма да дойде. Просто няма да има за какво.

Само дето нямам идея как да се спретне това - с децата ни. Колкото и да обясняваш и да се стараеш да ги отклониш, пак ще има такива, които да я направят тая скапана опашка!

Живота е хубав, въпреки гадните му номера!!!!

Тема Re: малко вероятнонови [re: Hell]  
Автор titi111 ()
Публикувано25.03.04 09:55

Браво Хел!Абсолютно си права.

"В истината има повече красота, дори когато красотата е отвратителна"

Автор kidsbg.com ()
Публикувано25.03.04 10:20

Логично е! Съгласна съм с теб, че е малко вероятно да е местния наркодилър.
А за да не се редят на опашката?!? - аз мисля, че най-лесния начин е да им намерим по-добро занимание - спорт, компютри, клуб по интереси (навремето им викахме кръжоци). Дори да ни коства малко средства е по-добре пред перспективата да видим децата си на опашка за поредната доза (само като пиша и тръпки ме побиват)...

Тема Re: Безумна наглостнови [re: Dino]  
АвторKoйчo (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 10:51

Този по-голям "съученик" сигурно си има име, клас... Не е много трудно да се поиска от Директора на училището и от Учителския съвет, този "ученик" да бъде изключен /най-малкото което може да се направи в такъв случай/

Авторbgmama (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 11:36

Хмм, май ще излезеш права... Като каза за скъпи коли и се сетих какво им разказа моя приятелка... Деверът на приятелката ми е много богат и неговото дете естествено е свикнало да живее в абсолютен лукс. Един ден се наложило тя и мъжа й, т.е. чичо му, да го вземат от училището, където учи, но с една "обикновена" Самара /с тяхната кола/. Като ги видяло, детето така се разфучало, че го "излагат" пред съучениците му и им забранило повече да го взимат с такива коли или най-малкото да я спират далеч от училищния двор... Та такива ми ти работи за скъпите коли...
А иначе това същото дете /в 5 клас/ има за джобни пари на ден по 100 лв. и почти всяка седмица или си губи мобилния, или го "изтървава" на земята и на следващия ден е вече с чисто нов от порядъка на 500-1000 лв.
И още една случка за това новобагаташче - баба му му предложила като свърши училище да й ходи на гости с тролея, защото вече е достатъчно голям, а то се сопнало и й казало: "Да, бе, да!!! Ще ти ходя аз с тролей!!! Не могат ли да ми купят една кола с шофьор?!"... Няма какво повече да коментирам... И от такова дете какво ли може да се очаква за в бъдеще?

Тема Защо не извикахте полиция???нови [re: Hиkoй]  
АвторBibi (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 12:27

Каква е ползата да се пенявим по форумите, а в реална ситуация да си траем???

Не мога да го проумея! Това са вашите деца бе, хора !?

Тема Re: малко вероятнонови [re: bgmama]  
Авторyжac (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 13:47

Мда, тъжно е, че така "възпитават" някои родители...
Простотия, простотияяя

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.