Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:18 13.11.25 
Непрофесионални
   >> Родители и деца
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Към учителите: Получихте ли Windows-подаръкнови  
Авторste (Нерегистриран)
Публикувано03.04.04 09:44

Знам, че не е точния форум, но `Родители и деца` се посещава от много колеги, които искам да запитам дали са получили безплатен Windows с MS Office?

През миналата година Microsoft-България и БГ-правителството подаряват на всички учители софтуерния комплект, който да инсталират на домашните си компютри (с уговорката да не го полват в другия си бизнес). Представетили на софтуерната компания ми заявяват, че още преди година директорите са получили програмите, за да ги раздават. Разбира се няма и следа от софтуера. Попитахме в Инспектората по образование в Русе, но оттам отричат да са получавали каквото и да е. така че MS_Софтуера на е получаван в русе...

Кажете как е в другите градове

Нека родителите на се сърдят за това, че ги пълня форума с подобни проблеми - все пак софтуерното осигуряване на преподавателите се отразява и на продуктивността им на работа пред учениците.

Тема Re: Към учителите: Получихте ли Windows-подарък [re: ste]  
Автор lSTORlK (Master of time)
Публикувано03.04.04 13:45

Kaji kqde razdavat!

Тема Re: Към учителите: Получихте ли Windows-подаръкнови [re: lSTORlK]  
Авторste (Нерегистриран)
Публикувано03.04.04 16:17

Официалният отговор на Microsoft е да се пита ръководството на училището. Кажи от кой град си и какъв е резултатът.

Обърнете се към инспектора по информатика в съответния град

Тема Re: Към учителите: Получихте ли Windows-подаръкнови [re: ste]  
Автор Mapи (por una cabeza)
Публикувано05.04.04 01:40

Поне в София няма такова нещо.А майка ми сигурно и не подозира за това начинание.

Un angelo legato a un palo...

Автор lSTORlK (Master of time)
Публикувано08.04.04 10:53

Ot Plovdiv sqm.
Shte se konsultiram s komandniya sqstav na uchilishteto.

Автор Frysco (капут!)
Публикувано11.04.04 00:05

Ха, познай ако Майкрософт пратят за 72-мата учители в техникум Попов по един пакет уин с офис, колко ще пристигнат до тях и колко ще бъдат далаверосани в нечии джоб някак си.
Във въпросния техникум още не знаят къде са им дарените компютри, получени и продадени вече успешно и изгодно...

Тема Re: Към учителите: Получихте ли Windows-подаръкнови [re: Frysco]  
Авторste (Нерегистриран)
Публикувано11.04.04 11:32

Frysco, именно за това говоря - официална Microsoft твърди, че пакетите са изпратени преди година, но в Русе никой дори не е чувал (или така се твърди от Инспектората). Интересно е да се установи кой къде какво е щипнал - дали проблемът е у MS (отчитат дейност, но не пуска нищо) или в министерството на образованието (лиценза на позволява да се ползва за нищо друго освен за образователни цели - дори и да се инсталира на фирмен ковмпютър, това е нарушение, което ще се установи при проверка).

Преди година един колега в село край дунава разнасяше пакет с Win XP, но училището (с пет учителя и 30 ученика) не разполагаше с компютър, инсталираха го на единствения компютър в селото, но няма как да го активират - къде ще има Интернет на село?! така и пакета си загина - нерегистриран - може това е да било от тая пратка на инсперкторката...

нека първо разберем как е в отделните градове - дали някой въобще нещо е получил. след празниците ще търся отново MS...

А иначе си ползвам OpenOffice

Автор Frysco (капут!)
Публикувано14.04.04 23:41

Абе мафията е твърде голяма, цялата образователна система е насмукана от малки мухълчета който просто търсят благоприятни условия за живеене.Едните даренията продават, други прибират парите за ремонти, трети събират пари от ученици и така и ще продължи да си бъде.Просто хората който трябва да се заемат с тези работи се занимават с подобни неща.
Уиндоусите са чудесна идея по принцип, но явно нищо добро няма да просъществува тази мрежа...

Автор kidsbg.com ()
Публикувано26.04.04 02:09

Хммм.. Твърде интересно!
Аз съм в София, но нищо подобно не съм чула... Ще поразпитам и аз в моето училище...

А що се отнася до Попов - работата е ясна - аз съм го завършила още по тоталитарно време (последния випуск - 1989г.) и не се учудвам на нищо...

Тема Re: Към учителите: Получихте ли Windows-подаръкнови [re: kidsbg.com]  
АвторlSTORlK (Нерегистриран)
Публикувано01.06.04 04:55

"Ima, may, edni diskowe... Dadoha nqkakwi neshta... Za wseki uchitel po disk???
A, nyama takowa neshto... Samo 1 (edin) CD - za cqloto uchilishte..."

No comment!

Iskam si CD - tata s Windows XP Pro i kwoto oshte mi se polaga, kato na deystwasht uchitel.

Iskam i now PC!

Hubawo beshe, che dadoha pari za drehi...

Koga shte se setyat da dadat pari i za knigi?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.