|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Ако някоя сутрин
|
|
Автор |
kakata (от Тобосо) |
Публикувано | 18.04.02 23:42 |
|
когато излизате намерите на прага си оставено бебе, придружено с бележка, че се надяват да го обичате и да се грижите за него добре, какво бихте направили?
| |
Тема
|
Re: Ако някоя сутрин
[re: kakata]
|
|
Автор |
пeпo (един такъв...) |
Публикувано | 19.04.02 00:35 |
|
има едни такива ситуации, в които човек е ПРИНУДЕН да вземе решение. и дилемата е не дали да отида на плаж или не, а много по трудна. иска ти се да не си там, да се скриеш, обаче въпросът седи пред теб "със страшна сила" и иска отговор.
в шаха понякога му казват цунг-цванг, а и не само там е така. от всяко положение ще ти се реве... така че като си дадеш сметка че накрая няма да си сух/а, се хвърляш
ами туй е...
в смисъл не отговорих, ама и не ми реве никой на прага, няма я принудата
за отговор
а ти що така? хипотетично, или?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sunrise (ветеран) |
Публикувано | 19.04.02 00:59 |
|
Бих го взела без да се колебая!
:) от мен
carpe diem... noctumque
| |
Тема
|
[re: пeпo]
|
|
Автор |
sunrise (ветеран) |
Публикувано | 19.04.02 01:02 |
|
Малка поправка не цунг цванг, а цуг цванг.
:) от мен
carpe diem... noctumque
| |
Тема
|
поправката приета...
[re: sunrise]
|
|
Автор |
пeпo (един такъв...) |
Публикувано | 19.04.02 01:33 |
|
ти разбира се си много по добра душа от мене.
ама тъй направо ли без да се замислиш. а ще питаш ли половинката си? а децата си? на другата сутрин налага ли ти се да ходиш на работа? къде ще стои детето тогава? а може би гледаш болни родители и дори на теб самия напоследък нещо те присвива отляво? способна ли си да поемеш материалните разходи свързани с пълноценното отглеждане на дете, първо креватчета, колички памперси, по-късно образование, спорт, отдих, здраве?
и всичко туй ей така дето му казваш "без колебание". много добре. ама дали е добре?
аз пък съм с колебания
все пак ха със здраве...
| |
|
...ти ли си бебето?
А сега сериозно - мисля, че бих го направил.
Трябва да дадеш, за да получиш!!! Всичко се връща на този свят!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Debora (без титла) |
Публикувано | 19.04.02 06:46 |
|
Вземам го без да се замисля.
| |
|
Како, разбира се, че не мога да твърдя със сигурност- хипотетично е, все пак- но бих го взела, бих. В момента така мисля. Но има и други неща да се взимат предвид- деца, итн.
За да няма много недоволни, винаги ощетявай едни и същи!
| |
Тема
|
бе аз ще го взема -
|
|
Автор |
ceлянинът (член - простак) |
Публикувано | 19.04.02 08:34 |
|
и ще се просълзявам от умиление от собственото си благородство - като положителен герой от сапунен сериал... жената, с по-делови вид ще се намуси, щото ще знае, че после грижите ще се стоварят върху нея...
АМА - много гледаш сапунени сериали, бе како - те, тия работи там ги има... ти вестници не четеш ли, новините по тивито не гледаш ли - у нас изоставените деца ги намират:
1. До кофите за боклук
2. В кофите за боклук
3. На сметищата
4. В гарови тоалетни...
и са увити или в найлон, в парцали, в куфари, задушени... за помиярите айде да не приказвам...
Оставено пред вратата, че с розова панделка, че трогателна бележка - айде де... стига гледа тия сапунки...
прост селянин, ама много прост ви казвам !Редактирано от ceлянинът на 19.04.02 09:15.
| |
|
Хари Потър, бе :))))
За да няма много недоволни, винаги ощетявай едни и същи!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|