|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Животните- Врагове или Приятели на вашите деца...
|
|
Автор |
mireto:) (Сошла с ума...) |
Публикувано | 11.04.02 15:16 |
|
Очаквам оживена дискусия по този въпрос, защото мисля че всичките ни засяга това:)
Мен ако нямаш, значи нямаш нищо...
| |
Тема
|
Re: Животните- Врагове или Приятели на вашите деца...
[re: mireto:)]
|
|
Автор |
Kapли (it's me!) |
Публикувано | 11.04.02 15:19 |
|
Обичам всякакви животни, най-вече котки.
Все пак когато съм с малкия, избягвам уличните кучета, защото както знаете, някои от тях е много вероятно да си отглеждат тения:((
You don't fool me
| |
Тема
|
[re: Kapли]
|
|
Автор |
Публикувано | 11.04.02 15:28 |
|
ima i oshte mnogo bolesti koito bi trqbvalo da te pritesnqvat. pozvolqvash li na sina ti da gali ulichni jivotini?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kenny mccormick (rough rydah) |
Публикувано | 11.04.02 15:34 |
|
ами не знам.. аз през целия си живот съм имал домашни любимци.. от 3 годишен имаме все котки, а от 4 години и куче. За съжаление като малък съм развил някаква алергия към котки, която обаче с годините отшумя. Иначе не мога да си представя да се прибера в къщи и няма какво да вземеш да помачкаш малко и то да мърка :)
Ясно, е че домашни животни не са препоръчителни за деца под 3 години, а след това животното ще бъде дърпано за опашката, тормозено и т.н. От друга страна пък домашното животно поражда у детето някакво чувство за отговорност, че някой друг е зависим от него.
Аз ако бях родител на някое малко дете бих му купил рибки да ги гледа, пък после котка.. Има и друг момент, когато животното действа по инстинкт и перне детето то да получи фобия от животни, която след това трябва да се отстранява с психиатър.
OMG they killed Kenny.You bastards!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kapли (it's me!) |
Публикувано | 11.04.02 15:45 |
|
засега да, но той е още почти бебе:)
после не е ясно как ще го спирам но се надявам тогава вече да разбира и да ни си лапа мръсните ръчички след това:)
аз съм галила сума ти улични животни навремето и още съм жива
нищо не ме притеснява повече от тенията защото тя е най-коварна все пак!
You don't fool me
| |
Тема
|
[re: kenny mccormick]
|
|
Автор |
Публикувано | 11.04.02 15:46 |
|
az sushto taka:) imahme kotka predi dosta godini...no se naloji da q dadem na nashi priyateli i malko sled tova tq skochi ot balkona
imala sum ribki, hamsteri, no vsichko e do moment.
v momenta vkushti ima 2 pitbula. golemi i strashni kucheta. verni priyateli. no nikoga ne bih pozvolila deteto mi primerno ili nqkoe drugo susedsko malko detence da se dobliji do tqh, zashtoto sa adski zlobni i ne mogat da priemat za lubov poveche ot edin chovek, t.e. men, daje ponqkoga i na nashite sa skachali!
a ako govorim za ulichnite jivotni, ZA sum da ima priuti za takiva, tui kato raznasqt kakvi li ne bolesti, i mnogo seriozno mogat da zarazqt nqkoe ot malkite deca, pusnato ot maika mu da s igrae v gradinkata pred bloka!!!
| |
Тема
|
[re: Kapли]
|
|
Автор |
Публикувано | 11.04.02 15:47 |
|
ah!!!! ne moga da povqrvam!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kapли (it's me!) |
Публикувано | 11.04.02 15:50 |
|
кое не можеш да повярваш:)
You don't fool me
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kenny mccormick (rough rydah) |
Публикувано | 11.04.02 15:51 |
|
аз пък си имам бобтейл, когото никого не може да захапе и на всички се радва, но това е защото е малоумно овчарско куче :)
това за приютите е добро като идея, но в България въпроса стои по друг начин. общината плаща на хванато куче и сложено в приюта. Тъпаците хващат кучетата дават ги там и след това стоят една седмица, а после ги убиват за да се освободи място за още кучета Според мен решението е друго - да се боцнат всички улични кучета с инжекция, която ги прави импотентни и по този начин те да не се размножават.
OMG they killed Kenny.You bastards!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kapли (it's me!) |
Публикувано | 11.04.02 15:52 |
|
така си е но за съжаление са навсякъде:((((((
а животът и здравето на нашите деца е много по-ценен от този на всички улични кучета взети заедно!!!!
You don't fool me
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|