|
Тема
|
Госпожата по ENGLISH псува
|
|
Автор |
Aл Kaпoнe (висок адреналин) |
Публикувано | 14.11.01 14:24 |
|
Дори без дрога едрогирана. Псува като че ли е на мач, много е куха.
| |
|
Що ли не съм ти една даскалица по Енглиш, че да видиш!
По-добре , добре придружена, отколкото зла и сама
| |
|
ако ми беше учинелка за три дни щеше да психираш
| |
Тема
|
Re: Госпожата по ENGLISH псува
[re: Aл Kaпoнe]
|
|
Автор | Лopa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.01 16:46 |
|
Това донос ли е, оплакване, преценка или молба за съвет? Ами погледни я в очите и й кажи, че се изразява като уличница и не й прилича...Да се вземе в ръце и да не ви обижда с този си речник...А ако много й липсва този начин на изразяване, може да си смени професията. Чао!
| |
Тема
|
Език мой...
[re: Aл Kaпoнe]
|
|
Автор | NumLock (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.01 18:10 |
|
Преди години ако си спомняте, имаше големи полемики за езика във в. "24 часа". Моралистите сочеха с пръст и викаха: "Това ли ви е българския език?", а НВ П.Б. отговаряше, че в неговия вестник просто се използва живият български език. Е имаше, има и досега, доста заглавия от раздела "Прасето изяде свако тчк", ама к'во ъ съ праи.
Ама на вас не може да ви се угоди. Ако даскала говори на литературен български е пенсия, ако пък се опита да влезе в стила на Мишо Шамара, става уличница или пък простак и селянин. Ми хората се опитват да ви подготвят за живота.
| |
Тема
|
Сигурно учителката
[re: NumLock]
|
|
Автор |
kakata (от Тобосо) |
Публикувано | 14.11.01 18:21 |
|
е фенка, фенка на Мишо Шамара.
Но Капоне не казва, от своя страна с какво и отвръщат учениците.
Ти отварял ли си клуб 10-15? Мисля, че m-r Шамар ще го чете със силно зачервени уши.
| |
|
псува? Неадресирано ли псува, или конкретно някого?
Как се казва?
Хе, много интересно!
А ходи ли в час да си купува обувки? Ако ми отговориш "да", считай че я знам коя е.
| |
|
Obyrni obatche vnimanie kak povetcheto hora tuka vyzprieha psuvaneto na utchitelkata kato syvsem normalno... Daje ne spomenvam fenovete na NP PB... I tova sa roditeli - abe koi vi gi dava tia razrechitelni za roditeli???
| |
Тема
|
хм... прав е никойДолначерта...
[re: nobody_]
|
|
Автор |
HeOHeЛ ( *) |
Публикувано | 16.11.01 19:44 |
|
... кофти работа.
пфу
така се ядосах, че сега нищо няма да пиша.
тюх... дано се поотядосам малко... след малко.
абе... изобщо НЕ е смешно и не е забавно! ама никак, хич никак не е, откъдето и да го погледнеш!
| |
|
|
|
|