|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема
|
БЪРБОРИЛНИК :)))
|
|
Автор |
Lira Emerald (Happy dreamer:)) |
Публикувано | 26.03.15 15:04 |
|
Разпускаща тема за всякакви вълнения, чуденки, похвалвания и прочие...
За каквото се сетите демек, когато сте на диванчето пред компа или скучаещи на работа
Тоест, както си знаем и ни напъва да си окнем в компания
Let your soul be your pilot!Редактирано от Lira Emerald на 20.03.23 17:50.
| |
|
За Свети Патрик си бях направила венец със зелени пера, бели перли и детелини.
сега смятам да използвам същия венец, който е от лозови пръчки да сътворя нещо за Великден.
Като стане, ще пусна снимки.
| |
|
Алиса защо не идва, много на важна се прави нещо
Може да даде някоя идея за цветове ала бала или и от това не разбира
| |
|
Лиса е човек на изкуството, ние сме занаятчии...
| |
|
Алиса е добре дошла.
Както и всеки един
Let your soul be your pilot!
| |
|
Обезателно, това ще да е нещо интересно
Ти си шило дето не стои в торба за декорациите.
Let your soul be your pilot!
| |
|
Лир, ама тая леля Турчина половин час ми се обяснява на видеото как купила мастило за принтера, как лепила хартията...
Ама то хората да не падат от небето...
То затова видеото 3 часа!
Тя 2 часа ми се обяснява ак реже хартията, къде купувала мастилото...
| |
|
Веднага ти отговарям.
Мел, напълно нормално е.
Тези представяния се гледат и от начинаещи, те даже са повече. Таргетът е именно даже най-много начинаещите. На диалозите, които се водят по чат успоредно с представянето на Мастер класовете има често пъти недоволства от по-напредналите:) Но спикерите обясняват, че това трябва да е достъпно за тези, които сега се ориентират в декупажа.
Но аз някои представяния затова ги гледам на запис, превъртам си това, което ми се струва по-различно и интересно и пропускам подробностите. Това защото повечето неща са ми ясни. Разбираемо е, но за един начинаещ или със средни познания всичко е интересно и попива:) Така и трябва да е.
Сега за по-напредналите са платените Мастер класове. Самите майсторици и спикера представят кое се предлага платено на Вебинара. Аз съм гледала подобни платени и там всичко е структурирано, точно обяснено, показано -стилно представено и майсторски направено
А тези неплатените са малко по-протяжни и по-леснички. Така е
Рускините са царици да разтягат локуми, така е
| |
|
Всичко ясно, ама да обяснява 15 минути как се лепи салфетка на листа, че да не се смачка от принтера...
Така и не можах да стигна до сухата четка на едното видео.
Дано друг път имам повече търпение и да превъртам...
| |
|
Най ме изкефи ателието на Francis Bacon
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|