|
Тема
|
Направо супер ....
|
|
Автор |
44mag (непознат) |
Публикувано | 19.02.02 11:47 |
|
Тоя клуб май е само мой...като гледам днес има само теми поставени от мен....сабудете се бе хора...
Не може да имаш всичко и душата в рая!
| |
Тема
|
E че ти какво искаш?
[re: 44mag]
|
|
Автор |
Чepнorлaв (стар клубар) |
Публикувано | 19.02.02 15:36 |
|
Обикновено хората не могат да правят кой знае колко с пейджърите и нямат много работа насам...
Ако искаш чат - сори..
| |
|
| |
Тема
|
Не си прав!!
[re: Чepнorлaв]
|
|
Автор | Pileto (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.02.02 18:37 |
|
Не е така. Не е вярно, че не може да се прави нищо с пейджъра. Вземи например разликата между телефона и писмото. Едно е да чуеш човека, съвсем друго е да контактуваш посредством пейджър - много по-романтично :)
Аз имам пейджър от 3 години и не смятам да го изключвам, пейджърът си има чар, който не може да се замени с телефона и sms-а, не е ли така?
писали ли сте си любовни писма по пейджърите? ... е, опитай да водиш такъв разговор по телефона - не става. А да си цъкаш по телефона, да набираш, .... много работа. Вместо това обаждаш се на любезния оператор и ... готово!
Освен това, по самия пейджър може да си чатваш - ако знаеш за рубриката МОБИФОРУМ - пускаш едно съобщение и го четат всички притежатели на пейджъри в цяла България, в реално време - е какъв по-голям чат от това, кажи ми ....
| |
Тема
|
Re: Не си прав!!
[re: Pileto]
|
|
Автор |
Delwin- (niakakuv si tam) |
Публикувано | 25.02.02 18:45 |
|
Loshoto e che "lubeznia operator" obiknovenno reje m/u 30 i 50% ot saobshtenieto. Na vremeto imah takova chudo i redovno mi idvaha msgs pulni s "..." ta se chudia koi kakvo e iskal da mi kaje.
| |
|
Любезният оператор, наистина е любезен, само дето, когато си оставяш съобщението на алфа поща, горкият човечец не е професионален логопед, за да ти разбира говорните дефекти. нито е психолог, за да ти съчувства - и въобще, ако не можеш да се изразиш ясно и правилно, по-добре си трай.
| |
Тема
|
Re: Отговор!
[re: Пилeтo]
|
|
Автор |
Delwin- (niakakuv si tam) |
Публикувано | 26.02.02 13:29 |
|
Ne mi se spori naistina, no ima dosta frapirashti sluchai ...
| |
|
Emi kakvo da vi kaja....SMS -te sa si gotina rabota
Единственото нещо,което може да попречи на мечтите ти да се сбъднат,си самия ти.Редактирано от пoлъx cpeд пoлeтo на 26.02.02 14:24.
| |
Тема
|
Re: Нека обобщя....
[re: Pileto]
|
|
Автор |
44mag (IP\TCP) |
Публикувано | 27.02.02 14:38 |
|
И така наистина понякога можете да получите "...." ,но това не винаги се дължи на операторите...понякога е слабост на мрежата (частична/временна липса на обхват/покритие), но в пове4ето слу4ай се дължи на грешки на лицето оставащо съобщението.Да има и романтична страна...,но наистина SMS е по ефективен метод за оставане на съобщения единствено поради способноста на SMS-а да се получава ,когато адресантът е в зона с покритие.И накрая но може би най важно: ако знаете как можете да спестите доста пари от телефония чрез "пейджинг чат", за целта са ви необходими 2 мобифона и 2 пейджъра, малко е по продължително и малко досадно ,но пък е безплатно.
| |
|
|
|
|