|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Каломаин вън от клуба!
|
|
Автор |
Kpънджaлин () |
Публикувано | 06.11.09 04:19 |
|
Да спретнем едно гласуване макар и да знаем,че наглата комплексирана спамърка няма да напусне доброволно
Аз съм ЗА!
| |
|
Е , а аз съм ПРОТИВ . Други предложения ?
| |
|
Кирцата да не те е назначил за фейсконтрол на тоя клуб?
| |
Тема
|
Re: Крадецът вика:
[re: Kpънджaлин]
|
|
Автор |
Roxy (bittersweet) |
Публикувано | 07.11.09 17:01 |
|
"Дръжте крадеца!" или просто Волка използва превантивни мерки срещу всякакви идеи за модератори, с които е скаран попринцип /както и те с него/, поради което ги затрупва с тонове спам.
| |
Тема
|
Re: Крадецът вика:
[re: Roxy]
|
|
Автор |
Khosrow (pers) |
Публикувано | 07.11.09 17:25 |
|
Него трябва да го пратим да гледа филма "Цветът на любовта" да се учи на любов към другите.
| |
|
Един против един за значи Каломаин е на кантар.Тряа да проведа кампания.Спами безконтролно,отговаря на всеки пост и превръща клуба в комплексарско поле за уреждане на лични недоимъци.
| |
|
Това си е твое мнение . Като си толкова отворен - стани модератор и раздавай "справедливост" .
| |
|
Естествено,че е мое мнение и темата е един сондаж за търпимост към наглата и досадна спамърка.А модератор тука не е нужен.Що не си спря протежето да насере клуба с фашисткото зомби Боян?Или тва е постановчица за налагане на лесбийския триумвират Рокси-Каломаин-агрономия?
| |
Тема
|
Re: Каломаин вън от клуба!
[re: Kpънджaлин]
|
|
Автор |
Roxy (bittersweet) |
Публикувано | 07.11.09 22:36 |
|
Единственият във форумите на Кир.бг, който е физически способен /за туй ум не требе/ да генерира безкраен спам си ти, струва ми се, както и да наложиш нужда от модератор /или втори такъв/ на който и да е клуб, ако там започнат да ти се връзват много на приказките. За справка - Кастанеда. Айде нема нужда или поне ако някой ден пак стане, причината да е по-смислена.
Редактирано от Roxy на 07.11.09 22:38.
| |
|
Я как си противоречиш.Твойто тъпо спамърско протеже Каломаин е пуиснало тема за модератор.И то за кой?За аверката ви агрономия.Баси ефтиния театър.Боянчо гОркия е само статист и декор
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|