|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Конкретна идея за кога и как
|
|
Автор |
БoянlYl (магесник) |
Публикувано | 20.05.09 11:36 |
|
Тук могат да се дадът и други предложения и да изберем нещо според случая
Моята идея е да изберем един празник, на който да му направим възтановка в духа на езическите традиции предържайки се максимално към фолклора.
Така даже ще имаме повод да пишем още доста по същество
Примерно една възтановка на обичая горещници или преображение(игнорираме християнското име това е празника свързан с обръщането на времето)
| |
Тема
|
Re: Конкретна идея за кога и как
[re: БoянlYl]
|
|
Автор |
бeзпътeн (обективен) |
Публикувано | 20.05.09 11:43 |
|
Съгласен съм. Обаче мисля, че не трябва да се подценява и кои хора ще дойдат.
Значи от езическа гледна точка са важни:
1. Присъстващите (на първо място по значение).
2. Датата/датите.
3. Мястото/местата.
4. Ритуалът.
| |
Тема
|
[re: бeзпътeн]
|
|
Автор |
бeзпътeн (обективен) |
Публикувано | 20.05.09 12:05 |
|
По принцип напрежението не се е разсеяло и няма да се разсее, поне докато не се омъжат въплъщенията на Чамунда, а това може и никога да не стане. Със сигурност НССМ и метла биха разваляли ситуацията.
Присъстващите трябва да са уравновесени, а не (почти) психично болни.
За датите - не знам юли и август примерно традиционно какви празници има. Но може и да не е задължително да е на някой конкретен празник, може да е просто преклонение на светите места.
За местата - в България изборът е огромен навсякъде. Може примерно маршрут от север-североизток-юг-югозапад с всичките светилища - като почнем от Мадара, Яйлата, Бегликташ, Утробата, Перперикон, Белинташ, Старосел... Можем да направим доста дълго пътуване, но ако имам една или повече коли, няма да е проблем.
За ритуалите - тук хич ме няма. Не изключвам възможността и за творчество в тази насока.
| |
|
Отскоро чета в този клуб и други от директория "Религия". Възмущавам се от злобните подмятания на някои жени тук и затова ме е страх да пиша. Мисля, че повечето езичници сте много интересни хора, затова макар да нямам вашите задълбочени познания, бих желала да ви опозная и участвам в сбирките ви.
Интересувам се също така, дали сте толкова красиви, колкото сте и умни (а също млади, богати и перспективни)? Чувала съм, че някога в древните религии имало оргии - вие оргии ще правите ли? Може ли и аз да участвам?
| |
|
Това е интересно предложение, но твоето евентуално участие в оргиастични ритуали зависи от това дали си млада, красива, женствена, със стегнато тяло - и - най-важно - дали си добра в секса.
| |
|
Оргии няма да правим
А пък ако си търсиш тъпкач си пусни снимка телефон и адрес
| |
Тема
|
[re: бeзпътeн]
|
|
Автор |
БoянlYl (магесник) |
Публикувано | 20.05.09 12:27 |
|
Ами мисля че приключихме с конфликтите
Ако ще разваляме всичко до дупка винаги можем да си намерим повод
| |
|
О, естествено - на 21 г. съм, 168 см и 49 кг.; брюнетка, нудистка и обичам да се радвам на живота - с колкото повече мъже е възможно. Не отказвам и на блондини - важно е само пълното взаимно удоволствие, напълно искрено и неангажиращо в личен план. Много искам да ви питам (и пробвам) - имате ли специални ритуали и молитви за множествен оргазъм?
| |
Тема
|
[re: БoянlYl]
|
|
Автор |
бeзпътeн (обективен) |
Публикувано | 20.05.09 12:36 |
|
Един конфликт може да приключи, но напрежението да остане. Напрежението поражда конфликта.
Ако аз стоя до напрегнат човек - това дали ще има конфликт или не, не зависи само от мен, а и от човека до мен. Ако стоя до уравновесен човек, вече всичко зависи изцяло от мен.
Конфликти няма да има, ако изчезнат и напреженията, но това е вече вътрешен процес и опира до осъзнаване.
| |
|
Аз също съм нудист, така че по тази линия си пасваме. Ако си сексапилна, няма да имаш проблеми - нито в удоволствието, нито в оргазмите. За множествените оргазми не се притеснявай - не се искат специални ритуали и молитви , но може да стъкмим нещо за случая.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|