|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Тема № 1000 - "юдео-юдейството" |  |  | Автор | Vencci * (R*Я) |  | Публикувано | 07.06.08 22:58 |  |  | 

Драснах тази тема, за да Ви поздравя.

По днешните стандарти на "юдео-юдейството"
 съм си чист езичник.

Юдео-юдеизмът - това са трите змиярни религии :

-юдддеизъм
 -хррр-ство
 -асссламство

И трите трижди да са проклети от Боговете на Светлината !

Привет и поздрави на всички !

|  |  |  
             |  |  | 

Привет, Венци!
 Да жив и здрав вовеки веков. Винаги когато ми е зле и знам , че умирам без да съм оставил нищо добро на тоя свят аз вярвам и тайно се надявам тоя свят д а не е само тва което виждам с очите си и че Бог не е тва  на което му викат "Бог", "Господ" и др. тям подобни.
 Нека до смъртта си останем  верни на Светлината ( нез знам що някои я бъркат със слънчевата радиация и ходят да се пекат като кабапчета тук-там) !
 Трижди са са проклети!!

|  |  |  
             |  |  | 

за красивия аватар , който си си сложил!
 Да живей България!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тема № 1000 - "юдео-юдейството"  [re: Vencci *] |  |  | Автор | BlackWolf (ловец) |  | Публикувано | 08.06.08 10:12 |  |  | 

Искаш да кажеш юдео-християнство?

Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тема № 1000 - "юдео-юдейството"  [re: Vencci *] |  |  | Автор | Kaлoмaин (търсеща) |  | Публикувано | 08.06.08 13:21 |  |  | 

От кога боговете на Светлината започнаха да кълнат? Кога останаха толкова слаби, че това се превърна в оръжие.  Не е ли достатъчно, че хората са си в тъмнина. Защо приписваш на Боговете на Светлината слабохараткерието на Йехова, който си кълне творенията!

Редактирано от Kaлoмaин на 08.06.08 13:35. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тема № 1000 - "юдео-юдейството"  [re: Kaлoмaин] |  |  | Автор | TlNlT (член) |  | Публикувано | 08.06.08 13:32 |  |  | 

+ Има едни дето най-мразатъ да обитшатъ!? И други дето най-обитшатъ да мразатъ!?

|  |  |  
             |  |  | 

Дколкото разбирам , май считаш горепосочените религии за средство за затъмняване на човешката мисъл ?
 Но поне не ги проклинай - проклинанията са "специалитет" на юдео-християно- и прочие религии .

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Тема № 1000 - "юдео-юдейството"  [re: hadjiyata] |  |  | Автор | TlNlT (член) |  | Публикувано | 08.06.08 14:53 |  |  | 

+ Като манемъ клетвата - постинго си е много тотшенъ!!!

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  
             |  |  | 

Проклятието е нещо като защитно средство.
 Например т.н. "проклятие на фараоните".

Посочените религии са повече от средство
 за затъмняване на човешката мисъл.
 Те я заличават

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |