|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Jertvoprino6enie
|
|
Автор |
lutien tinuviel (na4inae6ta) |
Публикувано | 25.12.04 16:37 |
|
Moje li da se napravi jertvoprino6enie, bez da se ubiva niak`va tvar? Primerno s tsvete ili plod ili ne6to podobno?
| |
|
Ами и те са "твари"...
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
ми, правени са опити - примерно Кайн принесъл на бог смокини и тн, а брат му, Авел - агне и бог предпочел месото :) После Кайн принесъл брат си, но пак не го разбрали правилно... :)))
Малко като в оня виц - "Защо ме наказваш, господи? - МИ НЕ МЕ КЕФИШ БЕ ПИЧ!"
| |
|
ако искаш приношение без участието на живи същества, пробвай възлияние (либация) на вино, мляко и изобщо каквото пиеш.
there's a killer on the road, his brain is squirming like a toad
| |
Тема
|
Re: Jertvoprino6enie
[re: lutien tinuviel]
|
|
Автор | дядoБлaro (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.12.04 19:23 |
|
най-добре жертвай себе си,така "тварта" няма де е няква,а точно определена.и като се жертваш да не вземеш да си разпориш корема...така е много лесно.подари се...на бога си.
| |
|
Пей в едно и също време една и съща песен за своя Бог, желателно и сутрин и вечер. Може и мантра винаги еднакъв брой повторения в едно и също време, както с песента.
ОМ КРИЯ БАБАДЖИ НАМА АУМ
| |
|
Хи-хи, това ми беше едно от първите съмнителни неща в Библията
Откъде накъде убиването на агънца е по-праведно от брането на плодове?!
| |
|
Тити, пеенето е важно, но... честно да ти кажа, не е достатъчно.
Да се жертват други същества против волята им е абсолютно неприемливо. Но човек разполага със своето тяло...
Как да кажа?... Ще си призная, че на няколко пъти започвах да пиша за жертвоприношенията, така както аз ги разбирам и правя, и всеки път... как да го обясня? Губех желание да продължа и триех написаното.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
Благодаря за мненията.
Вече ми е що годе ясно. Това с виното ми хареса..
| |
|
Може да си запали и цигарка и да тупа пепелта върху възлиянието.
Така Пенчо Славейков направил приношение на Омир - запалил и закрепил цигара пред бюстчето му Жалко не мога да намеря стихотворението, в което описва това.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|