|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Лазер
|
|
Автор |
МиГ-31 () |
Публикувано | 14.07.00 12:58 |
|
Дайте идея как да прикрепя лазерно фенерче към въздушната си пушка:)
| |
|
Мога само да ти кажа, че е съм правил накакъв експеримент с планка за цевта. Много трудно се прострелва (почти невъзможно) и не бива да докосваш фенерчето, защото тъкмо "хванеш" как стреля и вземеш та го разместиш.
Ако някой друг има идея? ...
| |
|
Забравих само да спомена. че се стреля супер нощем по бездомни кучета от балкона на блока. "Пържиш" ги в тъмното без грешка.
| |
|
за това ми трябва:)))
| |
|
Имаше преди време публикация във в. "Всичко за оръжието" за такова приспособление от детско л.фенерче /вкл. скици на устройството/ с регулировъчни винтове. Автора си го беше изработил за сухи тренировки за бърза стрелба с ловна пушка, като лазера се включваше при натискане на спусъка.
Не знам дали пазя вестника. Ако имаш възможност по-добре се опитай да си изработиш допълнителен корпус за фенерчето за да е по-удобно за монтаж и прострелване.
...стреля супер нощем по бездомни кучета от балкона на блока.
...за това ми трябва:)))
Обаче лъча се вижда в повечето случаи и веднага става ясно кой стреля. За целта по-добре колиматорен мерник.Той разбира се струва повече.
Успех
| |
Тема
|
Лазерен мерник
[re: S100]
|
|
Автор |
Toni () |
Публикувано | 14.07.00 23:36 |
|
Ей дебелак, вече и тук ли се мъкнеш? На въпроса ти за мерника - абе леке, всеки, който не може да улучи нещо с размера на куче с механичните мерни прибори и се плюнчи с разни целеуказатели е нещастник и по добре да се скрие (ти определено е най-добре да се скриеш). Яко ме раздразни, че стреляш по животни с тия простотии. Абе, толуп, ако ще убиваш нещо, гледай да е наложително и да е ефикасно, че с тия диаблота животното здраво ще се мъчи и най-накрая вероятно ще умре от инфекция. Въобще явно си тъп садист и нямаш уважение към живота. Ако много те мъчи кучето, примерно те е ухапало без да си го предизвикал, слез като мъж, тегли му едни 13/0 и се върни вкъщи с чувството, че е нямало друг начин. Явно си много неприятен тип, изтъкан от комплекси, който си го изкарва на безобидните улични кучета. И мен са ме лаяли, ама куче, което лае не хапе. Кучето, ако ще те яде се озъбва и ръмжи. Като си такъв мъж, ще взема да те пусна на моето, пък слагай си лазерни, колиматорни, диоптрични и к'вито си искаш мерници, па тогава да те видим, като ти отгризне ръцете и лицето. Страхливец си, то всички садисти са. Предполагам, че като малък си хвърлял малки котета от балкона, за да си задоволяваш детския садистичен нагон. Егати елементарното нищожество си.
Ако все пак смяташ да го правиш, гледай да не минавам наоколу с колата, че ако видя от някъде лъча и чуя някое куче да скимти, ще се кача горе и тогава ще видиш що е то дупка от куршум в пикочния мехур.
| |
|
Това да се задейства при натискане на спусъка не е лоша идея.
Аз и без друго имам доста празен ход.
А случайно да знаеш къде се продават колиматорни прицели и ориентировъчно колко струват?
| |
Тема
|
Лазерен мерник
[re: Toni]
|
|
Автор |
МиГ-31 () |
Публикувано | 15.07.00 17:22 |
|
Хм, не знам дали си мъж или жена за това ще дам два различни отговора.
Ако си жена, няма особен смисъл да казвам каквото и да било. Просто ще спомена, че приятелката ми беше горе-долу като теб в началото на нашето познанство. Беше фанатизирана защитничка на помиарите. Мнението й се обърна на 180 градуса, когато неотдавна стигна до ръба на нервна криза, причината за която бе огромно черно псе, подгонило я нощем. Спаси я единствено случайността - минаваща кола, шофьорът на който се притече на помощ, когато видя ситуацията.
Ако си мъж, първо бих те посъветвал да идеш при ендокринолог за да провери хормоналното ти равновсие, тъй като подозирам, че естрогените в теб са взели сериозен превес над тестостерона.
Иначе, както казваш, куче което лае, не хапе. Лай си на воля, аз пък ще си стрелям.
| |
|
Ти така ли разбираш мъжествеността бе, педал? Да пукаш по беззащитни животни от високо? Те май, истинските мъже ходят за глигани, ама там може и да свършиш зле. Не съм "фанатизиран защитник на животните", а просто ме дразни примитивният садизъм. Не ми се прави на благородния защитник на млади девици, изтребващ злите песове. Просто ти прави кеф да стреляш по животни и си намираш някакво "мъжествено" оправдание. Предполагам, че такъв ограничен тип като теб не е чувал за "Господаря на мухите" и не можеш да разбереш за какво става дума. Нищо, плувай.
П.П. А ти нямаш ли си пишка да си играеш, че с такива пневматични плякала се занимаваш? Или може би вече не ти реагира и сега върхът на твоята мъжественост е стрелянето по бездомните кучета.
| |
|
Хаха! Ще взема и аз да си купя въздушна пушка! А дали има начин да се попреработи така че сачмите да се пълнят с някакъв експлозив? Идеята ми е ако може кучето като го уцеля да се пръска на парчета или поне да му откъсва някой друг крак. Ще съм благодарен за всякаква информация - каква трябва да е въздушната пушка така че да може да се прерабоди какъв експлозив трябва да си намеря/направя и.т.н.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|