|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  И Макаров ли е по хубав от Колта????   |  |  | Автор | вeйдъp (справедлив) |  | Публикувано | 19.09.08 09:25 |  |  | 

Четох темата на Филето ,за това че М16 е по хубав от калашника.По принцип Филето е доста луд но тука е АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!Чета коментарите на глупаците който хвалят калашника и се чудя дали наистина за държали това с ръце.Моят опит с калашник и други руски боклуци е две години като пехотинец в боен полк в тогавашната БНА.След като тука повечето ме разсмивате с глупостите си,че калашника е по хубав от М16 то тогава по вашата тъпа логика и руските пистолети Макаров трябва да са по хубави от Колта.Да ама не!!! И не само от Колта ами и от Беретата ,Глога,и други марки.Не съм видял тука някой да се хвали и кефи ,че си е купил руският боклук Макаров или ТТ.

ОТ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ НА ЧОВЕКА НАЙ ЖЕСТОКО СЕ НАКАЗВА ПРОСТОТИЯТА!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И Макаров ли е по хубав от Колта????  [re: вeйдъp] |  |  | Автор | CBETУЛKATA () |  | Публикувано | 23.09.08 12:19 |  |  | 

Опааааа.... още една жертва на рекламата...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И Макаров ли е по хубав от Колта????  [re: вeйдъp] |  |  | Автор | theshooter (мислещ) |  | Публикувано | 23.09.08 15:32 |  |  | 

Абсолютно правилно.Просто няма място за сравнение.Не ги слушай тез комунисти дет си защитават измислиците умрели

Бъдете добри

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И Макаров ли е по хубав от Колта????  [re: theshooter] |  |  | Автор | Steyr (The Unforgiven) |  | Публикувано | 26.09.08 13:17 |  |  | 

Аз ще  ви кажа кой е най добрия..)))
 Който ти е подръка!
 Ако ще и да е на Филип Тотю барабанлията

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И Макаров ли е по хубав от Колта????  [re: вeйдъp] |  |  | Автор | Фoke-Byлф (190) |  | Публикувано | 18.10.08 11:05 |  |  | 

Можеш така да говориш ако имаш база за сравнение.Не сьм стрелял с Колт,но от макара и тт имам добри впе4атления.Имам ли4ен тт- много то4но орьжие.Пьрвия изстрел винаги е вьтре,ако правиш серия има известно разсеиване...Но ина4е прост и надежден за експлоатация.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Не беше думата за хубав, а за добър  [re: вeйдъp] |  |  | Автор | Rio ( Defender) |  | Публикувано | 18.10.08 22:05 |  |  | 

Та може би Макаровия не е по-хубав, тука сигурно си прав.

Това обаче няма никакво значение, ако е по-добър. :)

Явно нещо спора за Калашника и М16 е в доста напреднала фаза... Излиза че доста хора са стреляли и с двете.....

Аз пък съм чел и гледал, че самите американци не си харесват пушката. Дотук с моя коментар.

Unhappiness is best defined as the difference between our talents and our expectations

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И Макаров ли е по хубав от Колта????  [re: вeйдъp] |  |  | Автор | File99_ (оперативная ) |  | Публикувано | 22.10.08 16:03 |  |  | 

Предимството на М-16 пред Калашника е, че американският автомат е по-точен.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И Макаров ли е по хубав от Колта????  [re: File99_] |  |  | Автор | theshooter (мислещ) |  | Публикувано | 30.10.08 17:59 |  |  | 

НЕдей се впряга ве.Знай си го за себе си. Няма смисъл просто .

Понеже сме комунистическа страна всичко комунистическо е на почит.Тъй че един фингър и толкоз

Бъдете добри

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: И Макаров ли е по хубав от Колта????  [re: вeйдъp] |  |  | Автор | Xacaн () |  | Публикувано | 30.10.08 23:11 |  |  | 

От кой Колт трябва да е по-хубав Макаровия?
 Може би от Peacemaker от 19 век?
 Сравняват се аналогични оръжия.
 Макаров е изкопиран от Walther PP 9X17. Сравнявайте го с него.
 Това не е никак трудно, по стрелбищата може да се намерят и двата и да се пробват.
 Останалото, както вече казах, са приказките на хлапетата пред блока.

|  |  |  
             |  |  | 

Това какво ще да значи? Може ли малко пояснение, понеже доста двусмислено звучи, а някои от тълкованията си струват човек да се заяде с тях ако се изкажат публично.

Въображението е единственото оръжие срещу реалността.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |