|
|
|
Тема
|
Продавам Хатсан 80
|
|
| Автор |
Grezinski (Половоактивен) |
| Публикувано | 09.09.07 19:56 |
|
|
Продавам въздушна пушка Хатсан 80, 5.5. Синтетичен приклад. приблизително на 700 изстрела. Нова струва 125 мисля.
Няма никакви проблеми, просто и се нарадвах вече.
От Велико Търново съм.
Цена 90лв.
| |
|
|
|
Тук няма полза от обявите които пускаш. А и май не се гледа с много добро око. Пробвай в този форум:
http://forum.oragie.com/viewforum.php?f=18
А за цената, минималната цена нова е 100лева . Предполагам че не е особено вероятно да я продадеш на 90. Но като база за преговори става, особено като се вземе предвид че не е използвана пушката кой-знае колко.
Въображението е единственото оръжие срещу реалността.
| |
|
|
|
Благодаря, ще пусна там.
Аз я купих за 129.
| |
|
|
|
Е те хората ще кажат че няма значение за колко си я купил а за колко те могат да купят нова таква пушка. Но все пак си е въпрос на преговори мисля. :-)
Успех с продажбата.
| |
|
|
|
Виждаш в оръжеен колко е (100) и слагаш 50-60%
| |
|
|
|
Понижението на цената зависи от модела, но в повечето случаи е около 30% за малко използван екземпляр. Все пак оръжието дори и пневматично не е чайник! Много по-бавно си губи стойността. Това важи в по-малка степен за хатсаните поради прословутото турско качество, но си го има и там.
ПС. Последната пушка която купих я взех без понижаване на цената и на няколко хиляди истрела. ( само с бонуси от няколко неща направени от предишния собственик) Всичко е въпрос на търсене предлагане и качество на изпълнението.
| |
|
|
|
|