Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:16 05.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Тема разрешително за притежаване на оръжие - въпроснови  
Автор esquimaux (непознат )
Публикувано22.05.07 14:11

Здравейте!

Моля ви, помогнете ми със съвет или мнение! Какъв е реалният ми шанс да получа такова разрешение от КОС? Нямам регистринана на мое име фирма и не работя като охранител и т.н. Тоест не спадам към обичайните групи хора, на които биват издавани разрешителни. Казаха ми, че да пиша просто "самоотбрана" като основание е несериозно и никога няма да получа разрешително така...

Посъветвайте ме как точно трябва да формулирам молбата си, за да получа добър шанс за положителен отговор от КОС

Вярно ли е, че накои дирекции издават разрешително по-лесно от други и изобщо предложете ми как да подходя към въпроса не ми се иска да минавам през курсове, прегледи и т.н. ако от самото начало знам, че няма да получа разрешително!

Благодаря ви за отделеното време

Тема Re: разрешително за притежаване на оръжие - въпрос [re: esquimaux]  
Автор вълчe (непознат )
Публикувано23.05.07 09:34

Здравей!Въпросът ти изисква дълъг и обстоен отговор,и не смятам,че тук му е мястото ...предлагам ти да ми пишеш на vukkk@abv.bg,ще ти помогна,доколкото мога

Тема Re: разрешително за притежаване на оръжие - въпроснови [re: esquimaux]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано29.05.07 19:20

Запиши се в стрелкови клуб и така ще имаш пълно основание да искаш разрешение за купуване на оръжие за спортни цели. За съжаление, няма да можеш да го носиш свободно, а само да го съхраняваш и да стреляш на стрелбището. Все е нещо, като начало.

Този е сигурния начин. Почти сигурен.

Другият е много несигурен - може би трябва да търсиш връзки и т.н.

УСПЕХ!

Тема Re: разрешително за притежаване на оръжие - въпроснови [re: ДoнKиkoт]  
Автор Go_Sk8 (непознат )
Публикувано18.06.07 20:27

спортни клубове казваш ... може ли да дадеш някакво инфо за някой 4е ми се ще да се запиша ама не мога да намеря :)

Тема Re: разрешително за притежаване на оръжие - въпроснови [re: Go_Sk8]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано24.06.07 15:33

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.