Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:03 15.05.26 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Тема HK USP Matchнови  
Автор Лeko_диxaниe (свежа)
Публикувано28.04.07 14:38

Хей, привет на всички

Аз съм мноооого невежа по отношение на оръжията, та затова питам по-знаещите...Така, значи един приятел иска да си купи такъв пистолет, но в момента е в чужбина и искаше да проуча дали в БГ цените му са приемливи. Аз засега намирам оферта за пистолета само в guns.bg и цената му е 2000 лв?! Понеже си нямам идея как вървят по принцип оръжията и в БГ, и в чужбина, може ли някой да ми каже дали това е нормална цена, дали си струва да се даде за този пистолет и дали в този онлайн магазин стоки на изплащане, ако някой е пазарувал оттам?

Ще съм ви адски задължена, ако ми отговорите, че съм доста неориентирана в тези неща

Тема Re: HK USP Match [re: Лeko_диxaниe]  
Автор Ekcпepт Г-н Toпчo (гръм и тресъци)
Публикувано02.05.07 21:55

Твоя човек, ако ще купува от тази марка за спорт, да взима USP Expert.
Match да го остави на А. Джоли.

Експерт на клуб "Оръжие" за м. януари 2006г.

Тема Re: HK USP Matchнови [re: Лeko_диxaниe]  
Автор dalagg (член)
Публикувано08.05.07 11:01

Виж си ЛС

Автор Бoцko (непознат )
Публикувано23.08.07 12:29

Купих си го преди 7 години.Перфектното оръжие.По-добро не съм държал в ръката си.Фантастична балансировка,безоткатно ,само за прицизна стрелба.
Единственият недостатък е ,че не е удобен за скрито носене,а и все още не мога да му подбера подходящ кобур-търся подмишечен.Цената му е тази,аз го взех за 1200 щ.д.

Автор funy77 (антифашист)
Публикувано25.12.20 11:59

също толкова невежа като Сашко Велефф предполагам?
Turkey is the key.
Каквото и да означава това.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.