|
Тема
|
Купувам боеприпаси!
|
|
Автор |
gunmaniac (непознат
) |
Публикувано | 29.03.07 17:46 |
|
От много дълго време си мечтая да си направя една броеница от бойни пистолетни патрони и да си направя колекция от различни видове боеприпаси сложени на витрината в библиотеката
Та въпросът ми е някой от вас продава ли амуниций?
| |
Тема
|
Re: Купувам боеприпаси!
[re: gunmaniac]
|
|
Автор |
bobos (потребител) |
Публикувано | 29.03.07 20:58 |
|
Може единствено да си направиш броеница от белезници!!!
| |
Тема
|
[re: bobos]
|
|
Автор |
gunmaniac (непознат
) |
Публикувано | 29.03.07 23:55 |
|
Нема кой да се престраши
| |
Тема
|
[re: bobos]
|
|
Автор |
Merlinmr (минаващ) |
Публикувано | 30.03.07 20:35 |
|
Може да си ги купи дупчени нали? :-) Музейни екземпляри се продават свободно. И по магазините си има.
| |
|
Хей, Пич, може и да си готин, ама безмислено притесняваш с неудобни въпроси клубарите тук. И понеже не ми се иска да повярвам, че някоя държавна институция те е оторизирала, ще ти предложа да пренасочиш въпросите си към клуб "Хоби и развлечения", понеже там е бъкано с колекционери на какво ли не и току-виж някой ти предложил цяла кофа с патрони за украса на хола ти, а защо не и ракети с лазерно насочване за оформление на балкона ти.
Хайде, с поздрав!
| |
Тема
|
[re: Пpишълeц]
|
|
Автор |
misho72 (SIG SAUER) |
Публикувано | 05.04.07 10:26 |
|
Защо просто не му кажете на момчето, че притежаването на боеприпаси /без разрешително/ е незаконно.
Пред SIG SAUER всички са равни.
| |
|
Какво прави боеприпаса "музеен експонат"? Аз също търся 2, 3 броя 7.62. Трябват ми за герданчета. Продупчени хоризонтално в основата.
Търсил съм в магазини, ама не намирам.
| |
|
Точно това ги прави експонати. Но май и аз не съм виждал в магазини като се изключи магазина на воинтех в софия.
| |
|
Редактирано от theshooter на 05.05.07 19:33.
| |
|
|
|
|