|
Тема
|
За всички, които купуват/продават
|
|
Автор |
Rio ( Defender) |
Публикувано | 04.02.07 22:59 |
|
Здравейте, всички!
Никой не ме е упълномощил да пускам тема с такова съдържание - мнението, което изразявам е мое лично, но ще се радвам, ако всички вие, които редовно посещавате форума (главните действащи лица, пък и не само вие) изразите и своето!
За мен е ясно, че този форум, като всеки друг, има едно ядро редовно пишещи и винаги имащи какво да разкажат хора - за съжаление не съм от тях. И посещавам клуб Оръжие не просто заради името му и това, че по някакъв начин се интересувам от оръжия, а точно заради тези момчета и момичета (последните надявам се, че не се броят на пръсти), заради възможността задочно да контактувам с тях, макар и като пасивна в повечето случаи (четяща) страна.
Те обаче от известно време отстъпват място на роящите се обяви от типа КУПУВАМ/ПРОДАВАМ, в които по принцип няма нищо лошо... НО!
Прави ли ви впечатление, че единствените, които откликват по някакъв начин на тези обяви, са самите им автори?
Има разбира се и редки изключения - аз самият съм отговарял на такава обява, с цел ирония...
Това не ви ли навежда на мисълта, че форумът не е подходящо място за този тип теми? (не съм аз този, който ще съди темите, затова питам вас)
Въпросът ми е ясен, надявам се да дадете вашите отговори.
Надявам се, че не съм обидил никого, ако е станало така, моля за извинение!
Unhappiness is best defined as the difference between our talents and our expectations
| |
Тема
|
Re: За всички, които купуват/продават
[re: Rio]
|
|
Автор |
Yank1911 (пристрастен) |
Публикувано | 05.02.07 16:58 |
|
Естествения подбор или невидимите сили на пазара ще си кажат думата. Аз не виждам много сериозни отзиви на тези обяви. Може би ще се окажее, че са на грешно място.
Малко скучно стана тука ама надявам се да е времено.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ДoнKиkoт (Не Кихот :-)) |
Публикувано | 05.02.07 16:59 |
|
За съжаление, оръжието е много специфична стока, с изключително ограничен кръг потребители, поради разрешителния (по-скоро забранителен) режим на покупко-продажба.
Отново за съжаление, този форум, преди толкова оживен, сега доста по-малко, е едно от малкото места, където четат хора, обичащи оръжието.
Силно се надявам, той отново да придобие предишната популярност и може би това време ще настъпи пак, рано или късно.
Поради липсата на много и разнообразни теми на оръжейна тематика, човек остава с впечатление, че обявите, които преди се разместваха с останалите постинги в съотношение едно към много, сега преобладават.
Не можем да виним тия, които ги публикуват. Можем само да пишем повече и за оръжията и съотношението обяви към теми отново да стане приемливо, както преди.
| |
Тема
|
[re: ДoнKиkoт]
|
|
Автор |
Rio ( Defender) |
Публикувано | 08.02.07 12:23 |
|
Да, екселентисимо сеньор, твоите надежди са и мои.... Надявам се да си прав, защото за времето откакто пуснах темата, само вие с Янкито1911 се отзовахте... Тъжно е, че даже не се намери някой, който да опонира - голяма рядкост за нашата страна.
Unhappiness is best defined as the difference between our talents and our expectations
| |
Тема
|
|
|
Автор |
‡ (минал-заминал) |
Публикувано | 08.03.07 08:52 |
|
Ами имаше преди една висяща тема специално за покупкопродажбите. Вече я няма, защо - не знам. Мен лично тези обяви ме дразнят, и затова вече много рядко посещавам форума... А като че ли и сериозните теми се изчерпаха, и все едни и същи елементарни въпроси се задават. Де да имаше някой мераклия да направи един FAQ, да се окачи най-отгоре - "Прочети, преди да питаш!" - ама а де...
| |
Тема
|
хм
[re: ‡]
|
|
Автор |
Rio ( Defender) |
Публикувано | 08.03.07 10:59 |
|
Мисля, че темите, касаещи оръжията никога няма да се изчерпят - винаги ще има неща, заслужаващи да се покажат и обсъдят... И винаги ще има хора, с които си заслужава да ги споделиш.
Благодаря ти за мнението :)
| |
|
Хайде да изкоментираме новия пистолет на Арсенал тогава. Повече инфо тук:
http://www.arsenal-bg.com/defense_police/9x19mm%20Arsenal%20Pistol%20P-M02%20Compact.htm
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pagoda (член) |
Публикувано | 08.03.07 14:37 |
|
В обявите няма нищо лошо, даже напротив полезни сме си. Дразни защото няма отделна секция за тях, и най вече защото другите теми не вървят.
When only cops have guns, it's called a "police state".
| |
Тема
|
[re: pagoda]
|
|
Автор |
Rio ( Defender) |
Публикувано | 09.03.07 22:27 |
|
Съгласен съм с теб и със сеньора, прави сте както винаги... Но е странно да се множат обяви, към които никои не проявява интерес (всъщност и това не е вярно - хората може да се интересуват, но комуникацията продължава по други канали).
Има и друго - когато ти пуснеш обява е едно, съвсем друго е, когато някой се регистрира в клуба специално за да си пусне обявата за въздушната, газовия и т.н. ....
| |
|
|
|
|