Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:34 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема От една седмица си имам...нови  
Автор Makapoфф (новак)
Публикувано06.12.06 22:25

пожълтяла хартийка за второ оружие! За сега си мечтая за RUGER или S&W с 6" цев, неръждаем, но няма да бързам. До 30 февруари 2007 (не се учудвайте на датата, така е написана) има доста време и ще мога да си избера нещо. А дотогава ще си "фъргам" с Макарова! Важното е да има пукотевица.

Из "Макара" в противника ни за что не попадешь, зато надеждно застрелишься!

Тема Re: От една седмица си имам...нови [re: Makapoфф]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано07.12.06 11:07

Мисли мъдро!

Направи най-добрия избор!

И нека Силата да бъде с теб!

Тема И затова...нови [re: ДoнKиkoт]  
Автор Makapoфф (новак)
Публикувано07.12.06 15:15

не бързам особено, пък така или иначе за самозащита ще нося макаровия, че е по-лек и по-тънък от револвера.

Тема Re: И затова...нови [re: Makapoфф]  
Автор pagoda (член)
Публикувано07.12.06 15:25

Абе, вече си имаш едно безотказно 8 зарядно оръжие, вземи си пистолет

Тема Обаче...нови [re: Makapoфф]  
Публикувано08.12.06 13:42

Лошото на револвера е това, че вземеш ли го веднъж в ръце и край - няма оставяне. Друго е усещането...
Вярно, дебеличък, ръга те с барабана в ребрата, малко натежава, особено лятно време, но си има особена магия, която не може да се сравни с тази на пистолета...

Погледни и три и четири-инчовите цеви

Тема Моля,нови [re: ДoнKиkoт]  
Автор Makapoфф (новак)
Публикувано08.12.06 14:58

препоръчайте ми модел, но да е 357, неръждаем, с 5 - 6" цев, 5 до 7 патрона в барабана и регулируем мерник.
Какво Ви е мнението за Taurus 617 TT?
На отговорилите - предварително благодаря!

Тема Re: От една седмица си имам...нови [re: Makapoфф]  
Автор rugera (стрелеца)
Публикувано10.12.06 14:02

Тука правелно си се ориентирал за револвер. Това да държиш такова оръжие е просто нещо невероятно. Rugera е един от най- класическите и надежни револвери. Нераждаема стомана , лесен за обслужване прецизен в стрелбата- абе с две думи Класика в жанра. Това вече с колко инчова цев ще е си е твой избор. Моя е 8" -кал. 44-magnum и е перфектен. Признавам си че е малко тежичък-1.700 пълен на това не ме притеснява защото вече му свикнах и почти не го усещам. Проблема ми единственно че не мога да му намеря подходящ кобур. Мене специално ме кефи голямото оръжие. Мисля че ако си вземеш револвер ще останеш много доволен. Ти си прецени.

извадиш ли го трябва да го използваш

Тема Re: Моля,нови [re: Makapoфф]  
Публикувано11.12.06 09:55

Ами общо взето сигурно не е лош Таурусът, ама от Таурусите съм пробвал лично само един модел в калибър .44 Магум. Но пък Смит 686 май е по-добре. Напипай ги всички и сам ще го усетиш. Не пропускай да погледнеш и Ругерите...
Ех, хубави емоции са това! Дай Боже всекиму!

Тема Re: Моля,нови [re: ДoнKиkoт]  
Автор misho72 (SIG SAUER)
Публикувано12.12.06 11:13

Определено Рюгер, аз имам и Смит и Рюгер, но по неизвестни причини Смита корозира доста сериозно. Рюгера е класика, няма да съжаляваш.

Пред SIG SAUER всички са равни.

Тема Re: Моля,нови [re: misho72]  
Публикувано12.12.06 11:58

Еее, кой би си оставил оръжието да корозира?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.