|
Тема
|
Къде се продават multi tools на Leatherman в София
|
|
Автор |
Cинeвa () |
Публикувано | 18.12.06 05:20 |
|
Интересуват ме модели с два големи ножа (за предпочитане заключващи се) като Wave, juice XE6 и Core. Има ли разнообразно предлагане и какви са цените? Също така какви алтернативни марки multi tools има на пазара? Благодаря ви предварително!
| |
Тема
|
Re: Къде се продават multi tools на Leatherman в София
[re: Cинeвa]
|
|
Автор |
pagoda (член) |
Публикувано | 18.12.06 07:57 |
|
Къде ли не- оръжеините магазини, магазинчетата за подаръци където продават разните там мечове, саби и прочие.
Алтернативата /ПО ДОБРАТА/ е Викторинокс и Гербер.
| |
Тема
|
Къде може да се намери Gerber
[re: pagoda]
|
|
Автор |
Cинeвa () |
Публикувано | 18.12.06 08:16 |
|
и изобщо такива инструменти, и то с избор между повече модели. Би ли препоръчал конкретни магазини? Има ли такива в комплекса до бензиностанцията на OMV в Мусагеница?
| |
Тема
|
Re: Къде може да се намери Gerber
|
|
Автор |
pagoda (член) |
Публикувано | 18.12.06 09:36 |
|
Да там има гербер, те са много модели. Викторинокс са два модела, има ги навсякъде, ЦУМ, часовникарските магазини и прочие, по груби и тежки са, но много здрави.
| |
|
Благодаря за насочването, pagoda!
Разгледах фирмения сайт на Gerber. Вниманието ми привлече , който е с предложена за разпространителите на дребно цена в границите от 25 до 60 $. В посочените от производителя търговци като цените са в същия порядък, 32-44 $. Обаче в се предлага срещу... 505 лева или 310 $! Аз ли не разбирам нещо или разликата наистина е в 6-7 пъти? Възможно ли е ножът да се открие у нас на цени, по-близки до тази на производителя?
| |
Тема
|
Re: Къде се продават multi tools на Leatherman в София
|
|
Автор |
pagoda (член) |
Публикувано | 19.12.06 12:48 |
|
Нали за мултитул говорехме!? Конкретно от този фолдер не съм се интересувал, но според мен има грешка в сайта. Викторинокса е почти 200лв.+ гедорето, около тази цена са и по големите гербери и летермани. Защо просто не се разходиш по оръжейните магазини вместо да сърфираш в нета, далеч по приятно е
| |
|
|
|
|