|
Тема
|
Специални ножове
|
|
Автор |
mastikaBG (странник) |
Публикувано | 17.09.06 15:09 |
|
Здравейте маниаци!
Интересувам се от ножове от специални стомани, например - CPM9V, YXR7 или ZDP247.
Моля, ако някой знае доставчик или търговски сайт да се обади.
| |
|
Малко трудна работа.Защо искаш ножове от точно тези типове стомани?
Ей тука има ама са сгъваеми, сигурно няма да ти харесат
тука също съм гледал ножове каквито ти трябват(май)
Стрелям следователно Съществувам
| |
|
Благодаря ти theshooter, но за съжаление там няма нищо такова.
Много разчитам на клуба.
Дано някой да се сети и да се обади.
| |
|
Защо са ти точно тези стомани?Все пак говорим за ножове имам една камара ножове хвърлям ножове и така, ако искаш "вечен" нож си вземи със титаниево острие.
Стрелям следователно Съществувам
| |
|
Нож с титаниево острие имам и то марков. Удобен е щото е лек. Заточва се много трудно и то само с диамантени абразиви. Може да се заточи почти до бръснач, но не толкова, колкото стоманеното острие. При употреба доста бързо губи острота до едно средно ниво /остър, но не може да прави хартиени ленти/ и си остава на това положение.
Тези стомани ме интересуват, защото са по-добри от хитове, като ATS 34, ATS 54 и аналозите им.
| |
|
otidi v magazina na rosbul arms na samuil i te sa distributori na colt steel.takti4eski,lovni,turist.,za fileta.a ako iska6 uverenie v ka4estvoto otvori nekoi zapaden katalog i tam colt steel prisastvat zaedno s puma i beker.osobeno stomanata san mai.az sam 6tastliv sobstvenik ha master hanter stomana carbon v.zenite sa kato v saita l
savsem leko zavi6eni.
| |
|
http://worldwideknives.com/Muela/Muela1.html
потърси тук - това беше най-богатия сайт който съм намирал
| |
|
ето ти приятелю още няколко интересни неща
www.cabelas.com/cabelas/en/common/search/search-results2.jsp?Ne=2510&noImage=0&Ntt=knives&Ntk=Products&QueryText=knives&Ntx=mode+matchall&N=4124&trueNum=175
www.uscav.com/search.aspx?Search=knives&tabID=1&os=1&CatID=5230
повечето неща там ги няма при нас, но само за информация може и да ти е полезно
| |
Тема
|
Re: Специални ножове
[re: mastikaBG]
|
|
Автор |
M6O (Bolt Thrower) |
Публикувано | 11.10.06 01:23 |
|
Сега чакам да ми донесат от Русия много качествени остриета черна и неръждаема стомана. Не знам за марката стомана, като ги получа ще пиша за качествата им. В момента имам само дамаскови остриета и някои от тях се точат доста добре.
| |
|
|
|
|