|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Змийски патрони   |  |  | Автор | Double_G (непознат
) |  | Публикувано | 16.09.06 23:27 |  |  | 

Искам да се снабдя със змиски патронипоне 10бр. но колкото повече толкова по-добре...
 Моля някой да ми каже дали има такива партони и колко иска за тях...или от къде да си взема..понеже са забранени е много трудно да си ги набавя...

|  |  |  
             |  |  | 

Ами да беше написал в кой калибър поне....И защо да са забранени?! В .22 ги има  почти навсякъде. Виждал съм и в .38 ама цената от 2.50 не знам дали щи хареса. В други калибри не съм виждал по магазините, освен оня ден на изложението в 9 пара ама български.....

нищо не искам и не мога...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Змийски патрони  [re: Double_G] |  |  | Автор | snobar (Fuckers League) |  | Публикувано | 17.09.06 11:33 |  |  | 

За какво са ти?

...no problema mañana

|  |  |  
             |  |  | 

абе що не четете повече литература по темата ами се излагате като бързо забогатели роми?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Змийски патрони  [re: Double_G] |  |  | Автор | Grezo (непознат
) |  | Публикувано | 17.09.06 18:05 |  |  | 

Какво е змийски патрон?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Змийски патрони  [re: Grezo] |  |  | Автор | Yank1911 (пристрастен) |  | Публикувано | 17.09.06 19:17 |  |  | 

Тук стреляме по змии с револвери и патрони пълни със съчми. Обикновено .22 кал. Предполагам, че това са змийски патрони.

|  |  |  
             |  |  | 

http://www.natchezss.com/images/mfgGroups/473.jpg
 Това са въпросните патрони.По принцип съществуват в повечето пистолетни и револверни калибри. Не стават за носене като стоппатрони защото:
 - Не презареждат пистолетите.
 - Пластмасовите капачки се напукват при по  продължително носене.
 - Нужно ли е да споменавам че са прекалено слаби за да имат някакъв ефект
 За забавление, или стрелба по змии /ако още ги има че аз не съм виждал от години/ пък са прекалено скъпички.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Змийски патрони  [re: pagoda] |  |  | Автор | Double_G (непознат
) |  | Публикувано | 17.09.06 21:57 |  |  | 

Защо да са прекалено слаби...според експерти от упор пробиват дъска 2см...
 Ако гръмнеш някой в шията или главата може да го оставиш на място...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Змийски патрони  [re: snobar] |  |  | Автор | Double_G (непознат
) |  | Публикувано | 17.09.06 21:58 |  |  | 

И как така за какво сами...да стрелям по влечуги!

|  |  |  
             |  |  | 

Не е нужно да си експерт за да видиш какво и колко пробиват
 От упор можеш и да халосаш някой с паве, ако преценяваш че ти вършат работа носи ги.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |