Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:32 04.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Тема Спрейнови  
Автор Изyмeн (ненормален)
Публикувано07.09.06 13:24

Ще си купувам такова нещо. Не съм използвал, но предполагам, че в най-скоро време може да ми потрябва. Ще съм благодарен на всяка информация + ефекта върху алкохолици. Виждал съм резултат от такъв спрей, честно казано беше много добре - срещу реално нападение с нож.

Най-важното е невидимо за очите...

Тема Re: Спрейнови [re: Изyмeн]  
Автор fackir (непознат )
Публикувано07.09.06 15:21

на пиян ще действа същото само разликата е че пияния не му пука толкова от действието колкото на трезвия.. като пръскаш гледай да не те духне вятъра и спрея да дойде в тебе, че тогава разярения "алкохолик" ще има да скача отгоре ти до последно! поемаш въздух пръскаш (в лицето) и се отдалечаваш на 5-6 метра поне да не те фане облака. спрея е малко тъп вариант по принцип. ако не можещ (не искаш) да се справиш с голи ръце най отблъскващо действа стол бутилка пепелник в краен случай камък.

успех!!!

Тема Re: Спрей [re: fackir]  
Автор Изyмeн (ненормален)
Публикувано07.09.06 21:52

Точно спрей ме интересува. С голи ръце... Имам над 50% вероятност за нокаут с първия удар. Всъщност от един човек трудно бих се уплашил, но ако стане бой - ще има повечко, та трябва да мога да се справя поне с четирима. И още ме интересува до каква степен мога да ги бия, без да ме съдят после? И при какво положение имам право да пръскам/удрям - след като ме удари някой или преди това?

Най-важното е невидимо за очите...

Автор Jose (sixshooter)
Публикувано11.09.06 09:11

Срещу реално нападение с нож....бегам с 300км/ч.
Колкото до спрея има едни на "Сабре" (пепър спрей). Хвалят ги , като много добри.

Със Smith&Wesson си по-убедителен...

Автор t.f.g. (fecal gun)
Публикувано11.09.06 22:40

kato u4enik,predi okolo 15 godini,kogato spreiovete bqha na moda si prysnah v 4as malko na dlanta...posle shmryknah da vidq efekta"sylzi na o4ite"...posle v mejdu4asieto otidoh da pusna vodata...kato si hvanah instrumenta s rykata na koqto bqh testval spreq,troino poveche "sylzi na o4ite"

...ako ne pishtov,to pone noj.,palka ili drugo...az sym 120 kila,no sym golqm kompleksar i osven pishtov imam noj i palka...sega seriozno...pepper spreq deto ti go hvali hoseto e za ku4eta.sreshtu napadatel,osven da te bie poveche,drug efekt nqma da ima!!!...ne moga da se setq kyde gledah edno film4e,kydeto trima policai pryskat ednovremenno po liceto edin negyr...prostranstvoto beshe tqsno i toi bez da gleda qki tupanici im razdade

Автор ивaнивaнич (турист...)
Публикувано12.09.06 07:53

Теорията доказва,че щом те нападат повече от четирима души си пречат взаимно-ако си в такава физ.кондиция да се справиш с четирима няма да ти е проблема и за по-голяма бройка:)))
Законът казваше май,че ако те нападат с пистолет и ти отвърнеш с нож не си превишил правата си на защита и така в следващите съотношения.Добре е да се попита при правистите.ГОЛЯМЯ боза ни е Закона.Да не ти се налага,но решението ако се стигне до Съд ще бъде ала бала според мен-има там някакви адвокатски трикове за "състояние на афект,силна уплаха и тнт",при които ще те оневиняват...ами предполагам,че ако след като си ги набил не подскачаш в/у тях половин час няма да имаш проблем

Ако шансът нокаут е голям брат си е риск щото шъ ти съ нълагъ дъ вадиш изици.
Използвай ключове или друго,за да не ти отхапи някой пръстите-успех

"Защо всичко,което е достижение на Човека,не е достояние на хората?"

Тема Re: Спрейнови [re: ивaнивaнич]  
Автор -=Vimpel=- (до горе)
Публикувано12.09.06 14:00

Срещу четирима нападатели и пистолет трудно ще те опази...

А пък спреят е добра алтернатива на разните му ножове, палки и боксове.

Щото като го напръскаш правилно и веднага става неадекватен.

И няма опасност да те съдят за превишаване пределите на неизбежната отбрана...

И пепър спрейовете съвсем не са толкова безобидни и за хора.
Напръскай се в очите и ще говорим.

Правилните марки за спрей според мен са "Дифенс технолоджи" и "Сабре ред".

Вършат работа.

===
Guns don't kill people - Chuck Norris kills people.
http://bateboikoborisov.hit.bg/
===

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.