|
Тема
|
Спрей
|
|
Автор |
Изyмeн (ненормален) |
Публикувано | 07.09.06 13:24 |
|
Ще си купувам такова нещо. Не съм използвал, но предполагам, че в най-скоро време може да ми потрябва. Ще съм благодарен на всяка информация + ефекта върху алкохолици. Виждал съм резултат от такъв спрей, честно казано беше много добре - срещу реално нападение с нож.
Най-важното е невидимо за очите...
| |
|
на пиян ще действа същото само разликата е че пияния не му пука толкова от действието колкото на трезвия.. като пръскаш гледай да не те духне вятъра и спрея да дойде в тебе, че тогава разярения "алкохолик" ще има да скача отгоре ти до последно! поемаш въздух пръскаш (в лицето) и се отдалечаваш на 5-6 метра поне да не те фане облака. спрея е малко тъп вариант по принцип. ако не можещ (не искаш) да се справиш с голи ръце най отблъскващо действа стол бутилка пепелник в краен случай камък.
успех!!!
| |
|
Точно спрей ме интересува. С голи ръце... Имам над 50% вероятност за нокаут с първия удар. Всъщност от един човек трудно бих се уплашил, но ако стане бой - ще има повечко, та трябва да мога да се справя поне с четирима. И още ме интересува до каква степен мога да ги бия, без да ме съдят после? И при какво положение имам право да пръскам/удрям - след като ме удари някой или преди това?
Най-важното е невидимо за очите...
| |
Тема
|
Re: Спрей
[re: Изyмeн]
|
|
Автор |
Jose (sixshooter) |
Публикувано | 11.09.06 09:11 |
|
Срещу реално нападение с нож....бегам с 300км/ч.
Колкото до спрея има едни на "Сабре" (пепър спрей). Хвалят ги , като много добри.
Със Smith&Wesson си по-убедителен...
| |
|
kato u4enik,predi okolo 15 godini,kogato spreiovete bqha na moda si prysnah v 4as malko na dlanta...posle shmryknah da vidq efekta"sylzi na o4ite"...posle v mejdu4asieto otidoh da pusna vodata...kato si hvanah instrumenta s rykata na koqto bqh testval spreq,troino poveche "sylzi na o4ite"...ako ne pishtov,to pone noj.,palka ili drugo...az sym 120 kila,no sym golqm kompleksar i osven pishtov imam noj i palka...sega seriozno...pepper spreq deto ti go hvali hoseto e za ku4eta.sreshtu napadatel,osven da te bie poveche,drug efekt nqma da ima!!!...ne moga da se setq kyde gledah edno film4e,kydeto trima policai pryskat ednovremenno po liceto edin negyr...prostranstvoto beshe tqsno i toi bez da gleda qki tupanici im razdade
| |
|
Теорията доказва,че щом те нападат повече от четирима души си пречат взаимно-ако си в такава физ.кондиция да се справиш с четирима няма да ти е проблема и за по-голяма бройка:)))
Законът казваше май,че ако те нападат с пистолет и ти отвърнеш с нож не си превишил правата си на защита и така в следващите съотношения.Добре е да се попита при правистите.ГОЛЯМЯ боза ни е Закона.Да не ти се налага,но решението ако се стигне до Съд ще бъде ала бала според мен-има там някакви адвокатски трикове за "състояние на афект,силна уплаха и тнт",при които ще те оневиняват...ами предполагам,че ако след като си ги набил не подскачаш в/у тях половин час няма да имаш проблем
Ако шансът нокаут е голям брат си е риск щото шъ ти съ нълагъ дъ вадиш изици.
Използвай ключове или друго,за да не ти отхапи някой пръстите-успех
"Защо всичко,което е достижение на Човека,не е достояние на хората?"
| |
|
Срещу четирима нападатели и пистолет трудно ще те опази...
А пък спреят е добра алтернатива на разните му ножове, палки и боксове.
Щото като го напръскаш правилно и веднага става неадекватен.
И няма опасност да те съдят за превишаване пределите на неизбежната отбрана...
И пепър спрейовете съвсем не са толкова безобидни и за хора.
Напръскай се в очите и ще говорим.
Правилните марки за спрей според мен са "Дифенс технолоджи" и "Сабре ред".
Вършат работа.
===
Guns don't kill people - Chuck Norris kills people.
http://bateboikoborisov.hit.bg/
===
| |
|
|
|
|