|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Подкалибрени куршуми 12/76
|
|
Автор |
theshooter (непознат
) |
Публикувано | 23.08.06 18:13 |
|
Колеги ловци споделете вашето мнение и опит и ми кажете за бога някой добър подкалибрен куршум 12/76, че мисля този сезон да карам с подкалибрени.Подкалибрения куршум "Вандал" на братан го хвалят много 520 м/с това си е достичко за гладка цев, ама незнам дали от тях има магнум.Дано помогнете.
| |
|
520m/s no s kakwa masa e
ne gledai samo skorosta .. a i masata na kurshuma
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
| |
|
Ами включи в списъка за проба и Гуаланди
| |
|
SAUVESTRE -френски ,2вида:олвни-7,65лв. и биметални без оловни-11,25лв.Носи им се славата за най-добри подкалибрени магнуми.Миналата година от любопитство си купих 2кутии от VIP и ги пробвах.На 100м с право мерене група от 4
се събраха в кръг с диаметър 8см.Скорост за първие от по-горе 580м/с,за вторите 600м/с.Оптимално разстояние за стрелба 108-120м.Много слаб откат,простреляни с Берета Текнис голд-полушок.
| |
|
Не съм срещал досега такъв, гърмял съм само със стандартните(завъртяните).От каде мога да си купя подкалибрен Гуаланди?Във Търново май няма такива.Благодаря ви и на тримата за помоща
| |
|
Ще ги пробвам и тез френски Джепанета, ма много скъпи 11,25лв за бройка си е доста, ама какво да се прави като това е единствената радост в живота ми засега
| |
|
Това имам предвид. Ако си гледал друго Гуаланди...
Редактирано от ДoнKиkoт на 24.08.06 12:58.
| |
Тема
|
Re: Подкалибрени куршуми 12/76
[re: ДoнKиkoт]
|
|
Автор |
nikoN () |
Публикувано | 24.08.06 13:01 |
|
Ако имаш пред вид тези :
Самите Гуаланди си пишат, че са за стрелба по мишени:
Specially conceived for target shooting Sports Competition
Ball for target shooting-Extralight - Undergauged - Housed in container - Self-adjusting in choking.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от nikoN на 24.08.06 13:06.</EM></FONT></P>
П.С. - Що не излизат картинките !? Редактирано от nikoN на 24.08.06 13:08.
| |
|
Сори, чак сега видях малката подробност, че ти трябват 12х76 а не 12х70...
| |
Тема
|
Re: Подкалибрени куршуми 12/76
[re: theshooter]
|
|
Автор |
dido_l (непознат
) |
Публикувано | 27.08.06 09:50 |
|
Извинявам се много за моята неукост. Не съм ловец,а пък слушам тук-там този термин "подкалибрен куршум", та ми стана любопитно - какво е това? Бренекето или нещо друго?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|