|
Тема
|
препоръчайте въздушна пушка
|
|
Автор |
kвapk (минаващ) |
Публикувано | 15.07.06 20:51 |
|
Кажете каква пушка да си взема ,като марка ,производство ,която да не стрелям 20-30 пъти и да почне да плюе ...и някаква оптика , мисля 5.5 да е ,за птици и т.н.
...И все пак се върти..Редактирано от kвapk на 15.07.06 20:58.
| |
Тема
|
Re: препоръчайте въздушна пушка
[re: kвapk]
|
|
Автор |
Merlinmr (новак) |
Публикувано | 16.07.06 17:34 |
|
Ами диана 54 със оптика бушнел елит
Всичко зависи от това колко пари си склонен да заделиш! Аз съм с Б21( китайско копие на въпросната диана) без оптика за момента и съм много доволен за момента. На българския пазар това е пушката с най-добро отношение цена-качество. Но ако взимаш мощна пушка ще си имаш главоболия с оптиките. Евтините оптики на българския пазар независимо от марката мощните пушки може да ги строшат. Зависи от бройката а не от марката в повечето случаи.
| |
Тема
|
[re: Merlinmr]
|
|
Автор |
Faema (нова) |
Публикувано | 18.07.06 20:40 |
|
Колко пари е тази Б21 и къде се продава?
| |
Тема
|
[re: Faema]
|
|
Автор |
Merlinmr (новак) |
Публикувано | 19.07.06 19:04 |
|
Аз я взех за 240 лева, но я продават до 260 в някои магазини. Обаче е малко трудно да се намери напоследък. Мога да ти кажа в пловдив къде я има( понеже съм от там), но също така можеш да обиколиш оръжейните магазини. На пръв поглед е разочароваща на външен вид, но е хубава пушка. С много дебела цев е и ако не се загледаш можеш да я объркаш с бойна на витрината( поне аз я обърках веднъж:-))) ).
| |
Тема
|
[re: Merlinmr]
|
|
Автор |
musashi (samuraj) |
Публикувано | 06.08.06 14:45 |
|
хасан 125 приятел--тва е пушка за убийства
иначе за стрелба по мишени и тренировки--хайнел или аншлуц
| |
|
КАТЕГОРИЧНО пушката за убийства е МП 513М.. опитай и после питай...
| |
Тема
|
[re: musashi]
|
|
Автор |
Merlinmr (новак) |
Публикувано | 06.08.06 23:39 |
|
Има доста мнения по въпроса. Определено бама е по-добър избор от хатсан 125. Вярно че е малко по-слаба( но не много около 30 м/сек), но е по-прицизна и значително по-добре балансирана пушка. Не трябва да забравяш че пневматиката не е равностойна на някое пушкало 12-ти калибър:-). Тук прецизния изстрел прави работата а не грубата сила. А и не трябва да се забравя че хатсана не се слави като особено дълготрайна пушка. Но и според мен определено си струва всеки един от 200-тате лева за него. Бих си го купил като втора пушка да има и баща ми с какво да стреля:-). По зайци.
| |
|
Хайде стига с тоя байкал бе хора. Има силата на гамо CFX и почти същата цена, но не и същото качество. Прерови форумите за пневматика и виж кой с каква пушка стреля. Май никой не използва такава. Малкия му брат си има почитатели, но не и този. Само факта че е с алуминиев цилиндър трябва да ти говори достатъчно. Не бих дал повече от 100-150 лева за такава пушка.
| |
|
|
|
|