Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:09 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Тема Пушки Di Rizziniнови  
Автор spasss ()
Публикувано14.06.06 19:45

Какво е мнението ви за пушки Di Rizzini. Отваря се възможност да закупя една надцевка на тая фирма а за пръв път чувам за нея. Моля да споделите мнения, отзиви...
Не съм я виждал още, тази вечер ще отида да я погледна, начинаещ ловец съм още и не съм много наясно какво точно ми е необходимо и какво да си търся.
Благодаря предварително

Тема Re: разгледай сайта им :)нови [re: spasss]  
Автор lvolll (член)
Публикувано15.06.06 11:02

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

Тема Mnogo good [re: lvolll]  
Автор kouzi (cenitel)
Публикувано15.06.06 11:49

Orajiata sa mnogo dobri, malka familna firma, pochti custom proizvodstvo...
Uspeh

Тема Re: разгледай сайта им :)нови [re: lvolll]  
Автор spasss ()
Публикувано15.06.06 18:34

В сайта дори няма нещо което да наподобява на тази. Неразглобяема е, само се прегъва на две. Освен това на нея не пише нито модел, нито нищо, единствено на цевта пише di Rizini, а като се отвори отстрани пише калибъра 12/70. има и петцифрен сериен номер. Нищо друго.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.