Тема
|
ТТ и ПМ
|
|
Автор |
Tony_S (Bg) |
Публикувано | 08.06.06 11:06 |
|
Това ми го прати един приятел, но не е за хора със слаби сърца
|
|
|
Мъка-а-а!!!
|
|
|
Моя токер оттърва Кремиковци. Един от последните останали в Кинтекс. Същата жълта опаковъчна хартия, същата твърда познато миришеща лепкава смазка
Сърце нямаш ли! Все едно концлагер!
|
|
|
А те (ТТ) от кога и до кога се произвеждат?
И дали се произвеждат все още?
|
|
|
...нещо ми приседна, сърцето ми се сви...
|
|
Тема
|
Re: ТТ и ПМ
[re: Tony_S]
|
|
Автор |
Дaнчo (минаващ) |
Публикувано | 08.06.06 20:49 |
|
Тая работа си има име - NWO. Нов световен ред. Нищо чудно прибалтийските властимащи също да се боят от народната любов иначе защо да не ги разпродадат на населението.
|
|
Тема
|
[re: Дaнчo]
|
|
Автор |
AC (Sixpounder) |
Публикувано | 08.06.06 23:42 |
|
в другият форум вече го избистрихме. направили са сделка с Хеклер и едно от условията е да унищожат сегашното си въоръжение за да получат отстъпка.
глупаци. руските макарови тук щяха да ги продадат на прекрасна цена и да избият каквато и да е отстъпката на хеклер. сърцето ме заболя от тия снимки. само едно сандъче от тия консервираните макаровчета искам.
|
|
Тема
|
[re: AC]
|
|
Автор |
Дaнчo (минаващ) |
Публикувано | 09.06.06 05:08 |
|
Глупаци са, в щатите щяха да ги прилапат като топъл хляб. Руските се ценят повече от българските. Интересно колко парчета има в едно такова контейнерче.
|
|
|
Тия нямат акъл.
Но пък имат машинарии....
Картинно си представих същата картинка с полимерни пищови след да речем 30 години - само дето за целта сигурно ще ги слагат в по голяма микровълнова или на грил
Гламав Тупан
|
|
|
http://world.guns.ru/handguns/hg20-r.htm
Да стреляш с него е преживяване и то на ниска цена. Скоро в една тема имаше статия за стопиращото му дейстствие срещу едри животни (мечки) в Русия. Става и да хлопнеш някой по главата . УАЗ-ката на пистолетите.
|
|