|
|
|
Тема
|
Данни за "ОСА"?
|
|
| Автор |
Rio ( Defender) |
| Публикувано | 05.06.06 15:04 |
|
|
Здравейте, момчета и момичета!
Имам едно въпросче - някой да знае къде мога да намеря пълно и изчерпателно описание на ключодържателя ОСА? Също снимки и каквато и да е друга допълнителна информация.
Порових се, обаче не откривам друга инфо, освен за приключенията на създателя й.
Ще съм много благодарен на каквото и да е :)
Не съм сигурен, но мисля че видях преди време линк във форума, който водеше в моята посока, но сега не можах да го открия....
Редактирано от Rio на 05.06.06 15:05.
| |
|
|
|
Чертежчета ли ти трябват?
| |
|
|
|
аз имах такова нещо. някога (преди 3-4 години) ми го донесе един нашенец в страната кадето живеех тогава за 50 евро в последствие го продадох за 200 на един фен. този нашенец беше от търново и според него там ги правел негов познат. ако поровиш малко ще намериш но мисля че форума не е подходящо място да търсиш. по-добре поразпитай тук там. според мен е глупост. ако искаш да стреляш трябва да го заредиш непосредствено преди това (дърпа се оста на която виси за ключодържатела и зарежда двете цеви едновременно) тъй като е опасно да го носиш заредено въпреки че има предпазител. освен това стреля с .22лр и е адски неточно (на практика няма цев) и ако гръмнеш по някой рискуваш да не го обезвредиш (имаш само 2 истрела) а напротив да го ядосаш още повече и ако той искара истински пищов си ...труп.
| |
|
Тема
|
Re: Данни за "ОСА"?
[re: Sargon lll]
|
|
| Автор |
Rio ( Defender) |
| Публикувано | 08.06.06 14:45 |
|
|
Не, не ми трабват чертежчета. Макар че ако имаш, не бих ги отказал.
Имам един предмет "Въведение в рекламата" и трябва да направя проект за печатна реклама. Искам да е нещо свързано с любимата ми тема, а пък и Осата е много подходяща. За целта ми трябва информация - описание и снимков материал, който обаче аз не намирам...
Редактирано от Rio на 08.06.06 14:47.
| |
|
|
|
|