Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:37 17.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Тема Данни за "ОСА"?  
Автор Rio ( Defender)
Публикувано05.06.06 15:04

Здравейте, момчета и момичета!

Имам едно въпросче - някой да знае къде мога да намеря пълно и изчерпателно описание на ключодържателя ОСА? Също снимки и каквато и да е друга допълнителна информация.

Порових се, обаче не откривам друга инфо, освен за приключенията на създателя й.
Ще съм много благодарен на каквото и да е :)

Не съм сигурен, но мисля че видях преди време линк във форума, който водеше в моята посока, но сега не можах да го открия....

Редактирано от Rio на 05.06.06 15:05.

Тема Re: Данни за "ОСА"?нови [re: Rio]  
Автор Sargon lll ()
Публикувано06.06.06 21:47

Чертежчета ли ти трябват?

Тема Re: Данни за "ОСА"?нови [re: Sargon lll]  
Автор fackir (непознат )
Публикувано07.06.06 13:47

аз имах такова нещо. някога (преди 3-4 години) ми го донесе един нашенец в страната кадето живеех тогава за 50 евро в последствие го продадох за 200 на един фен. този нашенец беше от търново и според него там ги правел негов познат. ако поровиш малко ще намериш но мисля че форума не е подходящо място да търсиш. по-добре поразпитай тук там. според мен е глупост. ако искаш да стреляш трябва да го заредиш непосредствено преди това (дърпа се оста на която виси за ключодържатела и зарежда двете цеви едновременно) тъй като е опасно да го носиш заредено въпреки че има предпазител. освен това стреля с .22лр и е адски неточно (на практика няма цев) и ако гръмнеш по някой рискуваш да не го обезвредиш (имаш само 2 истрела) а напротив да го ядосаш още повече и ако той искара истински пищов си ...труп.

Тема Re: Данни за "ОСА"?нови [re: Sargon lll]  
Автор Rio ( Defender)
Публикувано08.06.06 14:45

Не, не ми трабват чертежчета. Макар че ако имаш, не бих ги отказал.

Имам един предмет "Въведение в рекламата" и трябва да направя проект за печатна реклама. Искам да е нещо свързано с любимата ми тема, а пък и Осата е много подходяща. За целта ми трябва информация - описание и снимков материал, който обаче аз не намирам...

Редактирано от Rio на 08.06.06 14:47.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.