|
Тема
|
подборен лов
|
|
Автор |
Bobomag () |
Публикувано | 13.05.06 11:11 |
|
колеги питам каде може да се изкара подборен лов........без да ме занимават с
лекций и испити................................ а просто да се плати достатъчно пари и
да си получа разрешителното без да се занимавам с глупости
| |
|
Виж си ЛС.
| |
|
ami izobshto ne se zanimavai togava
| |
Тема
|
Re: подборен лов
[re: Bobomag]
|
|
Автор |
rugera (стрелеца) |
Публикувано | 14.05.06 02:18 |
|
аман от браконери
извадиш ли го трябва да го използваш
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Дaнчo (новак) |
Публикувано | 14.05.06 06:21 |
|
Поне да се беше постарал да пишеш по-грамотно...
Чети, тук е и отговора на въпроса ти:
http://forum.oragie.com/viewtopic.php?t=2884&postdays=0&postorder=asc&start=0
Редактирано от Дaнчo на 14.05.06 06:50.
| |
Тема
|
[re: rugera]
|
|
Автор |
Дaнчo (новак) |
Публикувано | 14.05.06 06:59 |
|
Може пък и да не е бракониер, нито да смята да става. По-скоро е жертва на дискриминиращите ни закони и току що е открил, че за да има право да си купи нарезна пушка му трябва такъв документ, който за него в случая се явява досадно препятствие.
И аз се възмущавам че всеки, който обича оръжието трябва да става ловец в тая загубена държава. Поредния вид законен рекет.
| |
|
ДА така е Данчо несъм браконер,даже съм най измисления ловджия защото не обичам да обивам животни даже не стрелям по пернато.смятам че отнемането на
живот ,пък бил той и на дивеч е глупаво нещто плюс това не е вкусно месото.......и поради тези мои възгледи другите ловджии ме скъсват от подигравки но както вас аз обичам оръжията и стрелбата..........е затова смятам да си купя драгунов
макар че в компанията с която ходя на излети има доста маркови карабини с които се садирам да стрелям но ще си купя моя. благодаря на колегите които ми се обадиха !!!!!!!!!!!!!!!
http://photofile.ru/users/bobomag/1176979/ моето скромно ловно албумче
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fackir (непознат
) |
Публикувано | 17.05.06 10:49 |
|
Zdrasti.
Az sum edin ot tiax - deto sa im donesli razreshitelnoto za podboren lov v kafeto... tova beshe odavna, no mislia che i sega niama da e problem stiga da se oburnesh kum pravilnia chovek v lesnicheystvoto kadeto se vodish i go motivirash dostatuchno. Az lichno malko sujaliavam che taka stana tuy kato v posledstvie razbrax kolko interesni neshta se uchat v kursa (moje i sam da gi prochetesh). V posledstvie ako i kogato reshish da polzvash razreshitelnoto po prednaznachenie shte se kefish che znaesh 5 neshta po vuprosa.
Ta moya suvet e: ya otidi i si iskaray kursa kakto si mu e reda. E, moje bi niama da se chustvash tolko tarikat, no niama da sujaliavash.
| |
|
Аз карах курса в Лесотехническия в София. 4-5 дни от 17 до 20 часа. Не съжалявам, защото беше много интересно и се научават доста неща. Кабинетите са с много богати колекции от трофеи и виждаш на живо за какво става въпрос!
Наслука !
| |
Тема
|
[re: nikoN]
|
|
Автор |
Дaнчo (новак) |
Публикувано | 17.05.06 17:39 |
|
И аз смятам да изкарам курса когато му дойде времето - първо защото е интересно, второ - като си плащам поне да има за какво, със сигурност ще науча нещо ново.
| |
|
|
|
|