|
Тема
|
списание GUNS.BG броеве 3, 4 и 5
|
|
Автор |
GUNS.BG (непознат) |
Публикувано | 10.05.06 17:09 |
|
Вече излезе 5-ти брой на списание GUNS.BG. Дайте малко коментари
Ако ви харесва, кажете защо? Ако не ви харесва също кажете защо?
Предварително благодаря на всички които отговорят.
| |
Тема
|
Re: списание GUNS.BG броеве 3, 4 и 5
[re: GUNS.BG]
|
|
Автор |
sss_hk (непознат
) |
Публикувано | 13.05.06 16:59 |
|
Не мислите ли, че прекалено много има за ловците. Малко-по-малко заприличва на останалите списания и това не е никак хубаво.
Бих искал да чета повече за тестове на КНО и различни боеприпаси (не само начална скорост!). Харесва ми желанието да ни запознавате с някои нови идеи от рода на фибро-оптичния мерник за пистолет в последния брой (най-вероятно ще си го потърся да видя дали ще ми допадне).
Като цяло посоката е доста по-добра от тази на другите подобни списания и ще съжалявам изключително много ако позволите да заприличате на тях.
| |
Тема
|
Re: списание GUNS.BG броеве 3, 4 и 5
[re: sss_hk]
|
|
Автор |
GUNS.BG (непознат) |
Публикувано | 15.05.06 16:38 |
|
Спокойно, никога няма да заприличаме на другите списания, винаги ще бъдем по-добри.
Като казваш, че има много за ловците, предполагам че визираш статиите за ловни пушки и карабини. Те също са оръжия и има много читатели, които се интересуват от тях. Опитваме се да балансираме между статиите за дълго и късо оръжие. Аз самият съм по-голям фен на късото, но това не е от значение, за нас най-важни са читателите и за да можем да ги задоволяваме все повече с интересна информация за различните оръжия, в най-скоро време ще увеличим страниците на списанието
| |
|
da prav e kolegata trqbva da ima i drugo neshto.nqma losho da pishete pove4e za snaiperistite{ne obshi gluposti a neshto po profilirano}metodi za opredelqne na raztoqnieto,izmervane na vqtara s podra4no napraveni uredi.tehni4eski harakteristiki na boepripasite i mn.dr. 
| |
|
В бр. 5 статията за снайперистите е въвеждаща, (списанието не се чете само от експерти) и е първата от продеицата статии в които подробно ще се разггедат различните аспекти на снайперското дело. Четете, обещавам, че ще ви харесат!
| |
|
щом казвате че ще има ние чакаме за да четеме  
| |
|
|
|
|