Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:00 22.10.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема блага вест.нови  
Автор diver66 ()
Публикувано25.04.06 22:54

Днес бях на стрелбището на Красна Поляна и шефчето обади цени за 9х19 от утре всеки ден от 10 до 22 часа 30ст. Сега Деси Д. дали ще отвърне със оферта от 20ст примерно?!;) хихихи. дано това е края на монопола.

нищо не искам и не мога...

Тема Re: блага вест.нови [re: diver66]  
Автор Peace_lover (член)
Публикувано27.04.06 11:06

Къде е това стрелбище, че ми е удобно?!

Тема Re: блага вест.нови [re: Peace_lover]  
Автор diver66 ()
Публикувано27.04.06 13:20

мдам. Патрончена мили наши родни. Арсеналско експериментлно производство. Стоманен сърдечник. Тежък. як откат. ГЛОГа категорично отказа да ги гръмне. С аркуса от 50 патрона 3 засечки. два гръмнаха от втори опит. един неразрив. С ГЛОГчето от 10 опита 2 изстрела. Като група подозрително добре. С непознат пищов (аркуса) 96-98 точки по номер 4 от 25м. Лично мое мнение веднъж седмино с чужд пищов си заслужава. В моя не бих сложил такъв боеприпас. Та ако още те интересува стрелбището е в блока на бившият магазин Явор. Сега има пицария Верона май се казва. Адреса е Н. Мушанов 31.

Автор AC (Sixpounder)
Публикувано27.04.06 21:23

абе не мога да сфана, как може патрони със стоманен сърдечник да са разрешени, а такива с кух връх да са с недоизяснен режим. те от арсенал сигурно затова ги правят скапани, че да не може и да си помислиш да ги носиш.

Тема Не си правнови [re: AC]  
Автор PESHO ot MARS (ЕКСПЕРИМЕНТАТОР)
Публикувано27.04.06 22:59

Забранени за продажба са патрони със стоманен сърдечник и такива с повишен смъртоносен ефект. Само че ако например ме гепят стоманените патрончета в Байкалчето сигурно ще ме разкатаят но ако видят например тези които имам JHP надали ще могат да се заядът сериозно защото според мен и на съмите ченгета трактовката им е малко мъглява

АКО ИСКАШ МИР, ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА

Тема Re: Не си правнови [re: PESHO ot MARS]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано28.04.06 00:09

значи на стрелбището продават патрони, които са забранени за притежаване от цивилни...

така или иначе, нищо вече не ме учудва...

Тема Re: Не си прав [re: AC]  
Автор Дaнчo (новак)
Публикувано28.04.06 06:10

Ми те явно на стрелбището ги продават с презумцията да бъдат изгърмени там. Нали патроните са под бройка в България. Ако те гепят с повече отколкото си купил - прокурор, ако те гепят с по-малко - пак прокурор, а ако те гепят с празна гилза - направо на международен съд за тероризъм. Сигурно затова Сидеров си е прибрал гилзата като е стрелял бягайки от нападателите си - поне да може да се отчете човека.

Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано28.04.06 12:06

Сигурен ли си, че са със стоманен сърдечник?

Автор Makapoфф (новак)
Публикувано28.04.06 12:43

А знаете ли цените на 9х18?

Из "Макара" в противника ни за что не попадешь, зато надеждно застрелишься!

Тема Re: блага вест.нови [re: ДoнKиkoт]  
Автор diver66 ()
Публикувано28.04.06 22:55

Ами не, ама магнита ги лепи а и така казаха по-разбиращите. Ама тия дни мога да мина да взема един патрон и да го разглобя ако е интересно. Някой каза, че били със стоманен сърдечник, щото било по-ефтино от оловото. Може и да е партенка или аз да не съм разбрал нещо.....Във всеки случай не посмях да стрелям с моя, ГЛОГ-а пък той не пожела, в крайна сметка АРКУСчето се справи с чест и достойнство.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.