|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
...горд притежател на Макаров и си сменям ник-а на Макарофф, ако е свободен естествено!
| |
|
А добре дошъл в подклуба
Какъв го взе - от старите армейски или нов?
| |
|
Ашколсун, Макарофф Със здраве да пуцаш и проблеми да нямаш!
А някои още се чудим кво да земваме  
| |
|
...нямах голям избор - не ми се искаше да вложа пари в нов пистолет и след това да го тунинговам (шлайфане, полиране, нова оксидация и дървена ръкохватка)
Затова си купих от районното иззет от един възрастен милиционер почти неупотребяван, но в добро състояние. Армейски, руско производство, поизтъркан отвън. И понеже това се случи вчера (след дългото ходене по мъките и като танго - две напред, една назад) засега го нося такъв, какъвто е. Скоро се очертава да имам малко повече свободно време и ще се захвана да осъществя мечтата си.
| |
Тема
|
Макаров, втора употреба е...
[re: Makapoфф]
|
|
Автор |
Makapoфф (непознат) |
Публикувано | 18.04.06 22:24 |
|
с най-добро съотношение качество/цена - купих го моя за 50 лева, понеже нямаше много избор в момента. Чул съм да се продават и за по-малко пари, но тогава нямах още пожълтялата хартийка (разрешителното за покупка).
Всичко е въпрос на избор обаче и на мерак!
| |
Тема
|
Re: Макаров, втора употреба е...
[re: Makapoфф]
|
|
Автор |
raio63 (тихина) |
Публикувано | 18.04.06 22:40 |
|
Честито да знаеш научиш ли се да стреляш с Макаров може да стреляш с всичко след това.Успех. 
С Драгунов във ръце аз се чувствам най добре.
| |
|
50 Кинта?! Те това е то пищак! Току-виж съм се преориентирал към макаренкото в последната минута    Ще спестя поне за година и половина за патрони за пуцане   Редактирано от Peace_lover на 18.04.06 22:58.
| |
|
нек ти е зле, руски за 50 лева
честито
ако позволиш да позволя някои идеи за тунинг... :)
- смени мерните прибори преди да си го оксидирал (освен ако не ти се прави два пъти)
- сложи по-тежка възвратна пружина
- смени пружините на пълнителите с нови
- смени петите (или там квото им викат) на пълнителите с такива дето позволяват да си подпреш малкия пръст
- чирени (но това е ясно)
- на руските не съм сигурен дали я има тая линия между мерника и мушката, ама аз бих я заличил... само закача...
- полирай рампата на патронника и спусъка (за последното можеш да го пробваш първо как е... може да не се налага. За руските казват че имат по-добър спусък от нашите.)
Честито!
| |
|
И пищова хубав и ника също! 
| |
|
Да ти е честит и пищова и ника
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|