Тема
|
Ауууу кеф
|
|
Автор |
rpg22 (снайпера) |
Публикувано | 15.04.06 20:07 |
|
Днес ми беше първата стрелба от курса за млади ловци
Макар да съм стрелял преди с доста различни оръжия ми се виждаше малко трудна задача да се уцели летяща паничка.
Тези съмнения се разсеяха още първите 10 изстреля. 7 панички пръснах при положение че приклада ми беше доста къс и ми пречеше.
Дори стрелбата сред природата по летящи обекти ми хареса повече от това да тоя в тъмното стребище и да се пуля на мишената.
Някъде тук прочетах, че се продавали такива машинки за мятане на панички. Колко струват, щото доста се зарибих И паничките колко стотинки са?
И още един въпрос-В КОС ли да питам за оставено за продан ловно оръжие? И предполагам всяко районно трябва да се обикаля
|
|
Тема
|
Re: Ауууу кеф
[re: rpg22]
|
|
Автор |
bobos (потребител) |
Публикувано | 16.04.06 00:15 |
|
Пани4ки 150 бр.=22лв.За машинката мисля ,4е е около 100$,но за нея не съм сигурен.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
raio63 (тихина) |
Публикувано | 17.04.06 23:40 |
|
RPG мини през оръжейните магазини и виж в тях, остави им и координати и какво търсиш при тях има и пушки за продан и информация. В кое районно си?
С Драгунов във ръце аз се чувствам най добре.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Yank1911 (пристрастен) |
Публикувано | 18.04.06 00:52 |
|
Радвам се, че си открил истинския стрелкови кеф. На открито. Всяка цел е различна в пространство и време. Обади се на Дона да ти даде малко основа за тренировки и КЕФ разбира се.
Предсtави си 5 позиции и около 6-7 машини. На всяка позиция стреляш първи изстрел по една паничка от коя да е машина, втори път два изстрела по две панички една след друга (втората почва да лети от момента на първия изстрел) от две кои да са машини, третия е 2 панички едновремено от две различни машинки. И така нататък на всяка от петте позиции - 25 изстрела. Ние тук му казваме Five Stand.
Има и една друга игра на която и казват Sporting Clays. Стреляш 100 панички на около 15 различни станции в гора и ливади. От станция до станция е окло 50-100 метра. Посоките на летене са невероятни - от горе отдолу от кули отвсякъде. Има и така наречените зайци. Паничката се пуска по един улей по наннадолнище. Разни бабунки я карат да подскача. Скороста и е около 30-40 км в час.
Айде пожелавам огромне кеф.
|
|
|
http://clay-pigeon.hit.bg/
паничките са на цена от 8 ст. за бройкар черна
-----
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.
|
|
Тема
|
[re: raio63]
|
|
Автор |
rpg22 (снайпера) |
Публикувано | 18.04.06 20:06 |
|
Най-забавното-трето
Ще ги мина оръжейните то е ясно. Лошото е че персонала не е от най-отзивчивите в повечето или е доста некомпетентен
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
raio63 (тихина) |
Публикувано | 18.04.06 20:17 |
|
Охо ти не знайш бай Иван Пенев във второ Виж и ловнорибарския магазин срещу Македонския дом, преди време мои приятели си купиха Ижовки през тях от възрастни авджии.
|
|
|
Много интересни сценарии даваш. Ще видя какво може да се приложи според особенностите на стрелбището. Има две машинки само, но позициите за стрелба са доста.
Заека още не сме го стреляли, но предполагам, че и той ще е много интересен.
Точно различността на целите ми харесва най-много. Докато в спортната стрелба се стремя да постигна идеалната повтаряемост и всичко да е абсолютно същото в продължение на 60 изстреля тук има елемент на изненада и на нещо ново всеки път
|
|
Тема
|
[re: raio63]
|
|
Автор |
rpg22 (снайпера) |
Публикувано | 18.04.06 20:30 |
|
Косаджията на първо кара курса с мен и изглежда разбран човек. За второ нямам информация как са. То да не беше това до спартак? Ако е то съм го виждал като дойде да проверява клубната каса.
От ловния магазин преди доста години си бях взел един руски бинокъл от там. Ще го видя на какво дередже е. 
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
raio63 (тихина) |
Публикувано | 18.04.06 20:36 |
|
Ходиш на Звездица предполагам? Може да се видим там че трябва да тренирам с гладкоцевно.Свикнал съм с другото и загубих навици 
|
|