Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:45 07.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Къде си го носите - пищова де?нови  
Автор Yank1911 (пристрастен)
Публикувано14.04.06 18:32

Вчера се видях с един приятел в Бъфало. Човека има всички причини да носи оръжие и го прави от много години. Изнанада ме, че предпочита да го носи на левия крак долу, от вътрешната страна.

Знам, че много детективи имат там резервния пищоф. Ама той ми каза, че на кръста му е много неудобно.

Оръжието е револвер.

Тема Re: Къде си го носите - пищова де?нови [re: Yank1911]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано14.04.06 18:38

ми... дано не му се налага да го ползва.

аз го нося на кръста на вътрешната страна на панталона. идеално ми е.

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.

Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано14.04.06 19:41

Вярно си е - револверът малко ръби в ребрата с барабана, ама се свиква. На кръста си му е мястото или в презраменен кобур, при продължително шофиране. На глезена си е екзотика малко, но щом е свикнал.
И може би е някой от малките револвери, защото пълноразмерен на глезена ми е трудно да си го представя - тежи си около кило и двеста.

Тема Re: Къде си го носите - пищова де?нови [re: ДoнKиkoт]  
Автор lvan ABC (член)
Публикувано15.04.06 20:25

Аз нося моя Vaquero със 7 и 1/2 инча цев на кръста с висок кобур. Така съм свикнал, че не го усещам. Пък и не се забелязва.

Тема Винаги на едно и също място... [re: Yank1911]  
Автор Copper Solid (стоманолюбец)
Публикувано16.04.06 17:05

от дясно на кръста,само сменям кобурите, повечето пъти кожена палачинка, по рядко вътрешен кобур..Свикнал съм да ми е над десния джоб на панталона..Пътя за вадене е по - къс ..Абе навици..

Kill the body and the head will die
"Smokin" JOE FRAZIER

Тема Re: Винаги на едно и също място...нови [re: Copper Solid]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано16.04.06 22:45

е как сядаш? аз го нося точно отстрани за да не ми пречи като седя, ама ако ти е над джоба не ти ли убива в бедрото...

Автор Doctor_Makarov (ЖивотоСпестител)
Публикувано16.04.06 23:06

Различно,за съжаление...
На работа ходя с тактически кобур (втория ми пищов винаги е на раменен - ако не съм с жилетка).
Ако имам възможност да облека яке,на външен кобур - текстилна палачинка.
Нося го и на вътрешен кобур за колан,понякога...
Това доста разваля навиците по вадене,ама аз тренирам с всичките кобури

Създавайки снаряда,човек се е доближил максимално до Твореца

Тема Ами не..нови [re: AC]  
Автор Copper Solid (стоманолюбец)
Публикувано17.04.06 08:22

обикновенно си избирам кожени палачинки които вдигат пистолета малко по-нагоре и няма дискомфорт при сядане.Това важи за Глока , за Колта-няма как -местя го малко по настрани.Сега ще си поръчвам вътрешен кобур за колта, с осигуряващите гайки, гледам че американците масово ги носят, да пробвам дали е удобен.

Kill the body and the head will die
"Smokin" JOE FRAZIER

Автор Jose (sixshooter)
Публикувано17.04.06 09:08

Sickinger quick defence на кръста от страната на стрелящата ръка.Когато съм на лов кордурен на "Чичо Майк". Лятото се случва и вътрешен на "Вега", но не ми е много удобен...ама то и самият пищоф бая голем...

Със Smith&Wesson си по-убедителен...

Автор пopyчиk Pжeвckи (същият)
Публикувано17.04.06 20:00

Ами нося го в кобур на кръста. И аз кат Солидния Мед съм с кожен "палачинков". Наистина е удобен от гледна точка на сядане, ставане и т.н. Освен това е тънък (той и Макаровия не е много дебел) та лятно време си го нося под тенсиката без да се забелязва, че съм с оръжие, демек изпълнявам и законовите разпоредби.
По отношение на "бързодействието" обаче нещата не са много добри поне за мен, в смисъл, малко ми е неудобно за бързо вадене, защото пистолетът е доста нагоре по тялото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.