Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:27 21.12.24 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ох пичовенови  
Автор пopyчиk Pжeвckи (същият)
Публикувано05.04.06 20:44

(и пички ), разтреперала ми се е душицата отсекъде.
Другата седмица отивам да подавам дукименти за продължаване на срока....
В тоя момент пред св.Петър да се изправя ще се чувствам по-комфортно, отколкото пред КОС....

Та кво исках да кажа.....

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИИИИИИ!!!

Тема Re: Ох пичовенови [re: пopyчиk Pжeвckи]  
Автор raio63 (тихина)
Публикувано05.04.06 21:08

Айде още един в редиците на тръпнещите.Добре дошъл.

Редактирано от raio63 на 05.04.06 21:13.

Тема Ще стане !нови [re: пopyчиk Pжeвckи]  
Автор Set (cat /dev/null >)
Публикувано06.04.06 10:34

Нема страшно.

Продължението не е като разрешението

Memento mori.

Тема Стискам...нови [re: пopyчиk Pжeвckи]  
Автор Kaндидaт Пищoлджия (непознат)
Публикувано06.04.06 10:36

... здраво и най-искрено ти пожелавам успех!

Тема Ням'се пуашиш, копеуе!!!нови [re: пopyчиk Pжeвckи]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано06.04.06 11:49

Ний сме с теб!

А ти нямаш изобщо поводи за безпокойство - чист и законен си като светец!
Но ще стискаме палци, разбира се!

Странно - тая година толкова много народ презаверяваме! Доста работа се отваря за горките КОСаджии. Можем само да си пожелаем да не се правят на по-големи католици от папата и да си подписват мирно и кротко.

Амин!

Автор pagoda (минаващ)
Публикувано06.04.06 12:18

И аз съм в кюпа.Вчера ги подадох, и слава богу след дълги съвещания се оказа че първата ми прострелка важи / хич не ми се искаше да си давам хубавеца в лапките им/ и съм щастлив....поне засега

Тема Re: Поручик, успех!нови [re: пopyчиk Pжeвckи]  
Автор Sir (непознат )
Публикувано06.04.06 14:01

Поручик, искрено желая успех.

За съжаление не винаги заверката минава безпроблемно. Специално се регистрирах, за да мога да споделя с уважаемите клубари следната случка:
Аз презаверявах миналата година. Отидохме заедно с един приятел и колега. Аз презаверих без забележки, но на приятеля му отказаха поради "недоказана необходимост". Нищо, че мотивите бяха същите, които беше писал и преди 3 години и обстоятелствата около него са същите както преди 3 години, когато му дадоха разрешения за закупуване, носене и съхранение.
Обжалва в срок - и пред началника на РПУ-то и пред висшестоящия му - директора на СДВР-то, нищо не помогна, взеха му разрешителното и му прибраха револверчето.
От тогава приятелят ми ходи като болен, а аз не смея да заговоря пред него на тема оръжие.
Изглежда лани имаха директива да редуцират притежаването и носенето на КНО, която се надявам да е отшумяла.

Толкова по въпроса.

А на тебе още веднъж пожелавам успешна презаверка!

Тема Re: Ням'се пуашиш, копеуе!!!нови [re: ДoнKиkoт]  
Автор пopyчиk Pжeвckи (същият)
Публикувано06.04.06 14:16

Ех Доне, Доне.... ти барем четеш Пратчет. На теб ли да обяснявам, че твърдението на властите "Невинните няма защо да се страхуват" винаги е всявало ужас в сърцата на невинните

Както е казал преждеговорившия и нов другар Sir (велкоме!) - носят се грозни слухове за нек'ви директиви за откази повсеместни дори и за презаверка.... та ще видим....

П.С. Наистина барем старата прострелка важи (за тия дето са прострелвали с 5 патрона)

Редактирано от пopyчиk Pжeвckи на 06.04.06 14:19.

Тема Грозни слуховенови [re: пopyчиk Pжeвckи]  
Автор raio63 (тихина)
Публикувано06.04.06 15:21

Колеги, тук във Варна слуховете са си баш реалност. На много момчета взеха оръжието при презаверка без обяснения.Аз чух че директивата била от бат, Бойково време.Поручик, извинявай не искам да те плаша, ако някой от колегите знае нещо конкретно нека сподели.

С Драгунов във ръце аз се чувствам най добре.

Автор Yank1911 (пристрастен)
Публикувано06.04.06 15:47

Ако успехът ти зависи от пиродната ти интелигентност - намери начин да я прикриеш (знам че е трудно за хора като нас).

Желая ти УСПЕХ.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.