|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
(и пички ), разтреперала ми се е душицата отсекъде.
Другата седмица отивам да подавам дукименти за продължаване на срока....
В тоя момент пред св.Петър да се изправя ще се чувствам по-комфортно, отколкото пред КОС....
Та кво исках да кажа.....
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИИИИИИ!!!
| |
|
Айде още един в редиците на тръпнещите.Добре дошъл.Редактирано от raio63 на 05.04.06 21:13.
| |
|
Нема страшно.
Продължението не е като разрешението
... здраво и най-искрено ти пожелавам успех!
| |
|
Ний сме с теб!
А ти нямаш изобщо поводи за безпокойство - чист и законен си като светец!
Но ще стискаме палци, разбира се!
Странно - тая година толкова много народ презаверяваме! Доста работа се отваря за горките КОСаджии. Можем само да си пожелаем да не се правят на по-големи католици от папата и да си подписват мирно и кротко.
Амин!
| |
|
И аз съм в кюпа.Вчера ги подадох, и слава богу след дълги съвещания се оказа че първата ми прострелка важи / хич не ми се искаше да си давам хубавеца в лапките им/ и съм щастлив....поне засега
| |
|
Поручик, искрено желая успех.
За съжаление не винаги заверката минава безпроблемно. Специално се регистрирах, за да мога да споделя с уважаемите клубари следната случка:
Аз презаверявах миналата година. Отидохме заедно с един приятел и колега. Аз презаверих без забележки, но на приятеля му отказаха поради "недоказана необходимост". Нищо, че мотивите бяха същите, които беше писал и преди 3 години и обстоятелствата около него са същите както преди 3 години, когато му дадоха разрешения за закупуване, носене и съхранение.
Обжалва в срок - и пред началника на РПУ-то и пред висшестоящия му - директора на СДВР-то, нищо не помогна, взеха му разрешителното и му прибраха револверчето.
От тогава приятелят ми ходи като болен, а аз не смея да заговоря пред него на тема оръжие.
Изглежда лани имаха директива да редуцират притежаването и носенето на КНО, която се надявам да е отшумяла.
Толкова по въпроса.
А на тебе още веднъж пожелавам успешна презаверка!
| |
|
Ех Доне, Доне.... ти барем четеш Пратчет. На теб ли да обяснявам, че твърдението на властите "Невинните няма защо да се страхуват" винаги е всявало ужас в сърцата на невинните
Както е казал преждеговорившия и нов другар Sir (велкоме!) - носят се грозни слухове за нек'ви директиви за откази повсеместни дори и за презаверка.... та ще видим....
П.С. Наистина барем старата прострелка важи (за тия дето са прострелвали с 5 патрона)
Редактирано от пopyчиk Pжeвckи на 06.04.06 14:19.
| |
|
Колеги, тук във Варна слуховете са си баш реалност. На много момчета взеха оръжието при презаверка без обяснения.Аз чух че директивата била от бат, Бойково време.Поручик, извинявай не искам да те плаша, ако някой от колегите знае нещо конкретно нека сподели.
С Драгунов във ръце аз се чувствам най добре.
| |
|
Ако успехът ти зависи от пиродната ти интелигентност - намери начин да я прикриеш (знам че е трудно за хора като нас).
Желая ти УСПЕХ.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|