Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:48 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ако мислиш, че ще имаш нужда от меч веднъж...нови  
Автор Set (cat /dev/null >)
Публикувано24.03.06 10:44

Носи го цял живот.

Конфуций

Memento mori.

Тема Re: Ако мислиш, че ще имаш нужда от меч веднъж...нови [re: Set]  
Автор haqsko (pro hunter)
Публикувано24.03.06 11:49

ей тва в изто4ната философия е събрана цялата истина за живота!!!!
...и ние за какво живеем щом нищо ново не ще оставим?

Тема Още една мъдростнови [re: Set]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано24.03.06 21:14

Който блъфира той ще спечели!

Редактирано от ДoнKиkoт на 24.03.06 21:36.

Автор motkasht se (пристрастен)
Публикувано25.03.06 20:31

Тоз Конфуций не беше ли един дето се с рокли се е снимал? И едни дълги плитки е носил?

"Хайде, хайде! Гасете по-бързо лампата и да си лягаме!" казало седмото джудже...

Тема Re: Ако мислиш, че ще имаш нужда от меч веднъж...нови [re: motkasht se]  
Автор pinhead (лентяй)
Публикувано26.03.06 11:41

Не бе, тва е Дж Едгар Хувър.... Хубава мисъл - дано повече талибани да я прочетат, вместо да се хвалят, как са гръмнали само три патрона с пищова преди пет години и от тогава седи заключен в касата....
Те тука има и един по-съвременен вариант:

Тема Re: Ако мислиш, че ще имаш нужда от меч веднъж...нови [re: pinhead]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано27.03.06 08:54

ТОЧНО!!!

Автор Jose (sixshooter)
Публикувано27.03.06 11:05

Точно така! И колкото е по-голем меча по-добре. Да свърши работа като се наложи....Или както викат мириканците- "кат ша праим дупка НЕКА Е ГОЛЯМА!!!"

Със Smith&Wesson си по-убедителен...

Тема Ех мислители [re: Jose]  
Автор Бeaтpиkc (Предател)
Публикувано04.04.06 20:11

Стига сте мислили, ами кажете сценична треска ли ме хваща, че имам лоши постижения като има хора край мене или още не и е времето на спортната мишена

Оня ден една 4-ка я опатках светкавично Сефте толкова много десетки, ама да не казвам с к'во, че ще ме досрамее Както и да е ... един седи и гледа, пък по едно време вика - много добри постижения, искаш ли да пробваш на спортна мишена? И айде барабар Петко с мъжете ... :-) Сложих спортната мишена и ми се изкриви коридора Хем изглежда да е по-лесно по нея, ама не. Първия пълнител го пръснах из бялото. После се поокопитих, но пак нямаше много точни попадения, че на всичкото отгоре и ми беше на 15-тина метра мишената

Вечността е за лудите

Тема Re: Ех мислителинови [re: Бeaтpиkc]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано04.04.06 21:03

аз лично мразя някой да седи зад мен... и когато стрелям и по принцип. изнервя ме. дразни ме. пречи ми. почвам да не се концентрирам над стрелбата и става мазало.

самата смяна на мишената също може да ти влияе ама не би трябвало да ти развали групираността.

БТВ от време на време като видя някои недоносени как държат пистолетите и... съвсем не мога да стрелям. психясвам се, че ще ме опукат... спирам да стрелям и минавам за зрител докато не свършат със стрелбата (или не се опаткат)... ама това е една друга тема...

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.

Тема Re: Ех мислителинови [re: Бeaтpиkc]  
Автор motkasht se (пристрастен)
Публикувано05.04.06 06:07

Зависи!
Първо, не знам какво е спортна мишена, ама ако е колкото чаршаф за легло тек и половина, оттам е. Аз лично по мишени над 10 см стрелям много зле.
Второ, ако оня кибик е кибичка, и е топло времето и е само по потниче и шорти пак ми се разваля стрелбата, в смисъл спирам да стрелям и само си плакна очите.
Трето, мойте мишени на 15 метра ми се сливат с хоризонта, така че може и от това да е.

"Хайде, хайде! Гасете по-бързо лампата и да си лягаме!" казало седмото джудже...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.