|
Тема
|
Сбогом мили клубари
|
|
Автор |
TANFOGLlO ( Limited Custom) |
Публикувано | 07.03.06 20:48 |
|
Без да искам да обиждам никого тука,просто мисля вече да не пиша във Форума,тъй като доста хора се засягат от искренноста в думите ми и очевидно това пречи на виртуалната обстановка тук.Само че аз не смятам да си затварям очите и да се правя на кон с капаци и затова ,за да не обиждам никого повече мисля да премина на друг полюс-наблюдател,както вече направиха някои хора.На всички пишещи и любители-късмет,a със сериозните хора ще се виждаме по турнирите в бъдеще,пък и на други приятни местенца
        Редактирано от TANFOGLlO на 07.03.06 21:16.
| |
Тема
|
Re: Сбогом мили клубари
[re: TANFOGLlO]
|
|
Автор |
AC (Sixpounder) |
Публикувано | 08.03.06 00:43 |
|
Е сбогом се казва като няма да се виждате повече. А в случая едната страна поне ще гледа.
БТВ, не виждам никой в клуба да е реагирал остро на мнението ти, та... ако просто не ти се пише, не си търси извинения
Как го правите да звучи все едно всеки има задължение да се пише тук... Не им се пише на хората, не пишат. Какво значение има защо... А пък ти ако ти се пише, пиши си. Нечовешко е да те сърбят пръстите и да си мълчиш Що ще се мъчиш така
Айде, по-малко драма, и повече бръщолевене. На това поне, аз съм шампион.

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.
| |
|
Аз пък искам да кажа на ''престарелите'' пушки тук дето вече не пишат щото видите ли всичко вече им е ясно, всяка тема е била обсъждана има няма от 44-та насам,/ пък то нали оръжията не се развиват всичко си е по старому/ и е под достоинството им да говорят с невежи, та ако толкова им е писнала темата да фърлят пищовите и да ходят да отглеждат цветя. Ебати току и се изцепи некой ми аз повече не пиша, щото много тъпаци се навъдили, или щото всичко ми е ясно и тн. Щом е така тогава да се закрие тоя клуб или да се затвори само за '' старите пушки'' да си го ползват за лична кореспонденция
П.П. Без да искам да обиждам никого тук.
Редактирано от pagoda на 08.03.06 10:51.
| |
Тема
|
Умора малко
[re: pagoda]
|
|
Автор |
Set (cat /dev/null >) |
Публикувано | 08.03.06 11:05 |
|
Пак ще се сберем
А до Италианския пистолерос - седи мирен и пиши когато ти е на кеф 
Сбогом мили!
Ще ми липсваш!  
"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"
| |
|
не ни изоставяй не ни напускай , мъжката любов къде отиде ? тя е вечна и неразрушима - като Танфолио 
Строг, нооо... справедлив!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
AC (Sixpounder) |
Публикувано | 08.03.06 19:31 |
|
е форума на оръгие сигурно много ти харесва тогава...
абе истината е, че няма много нови неща, с които ще се изненадаме вече. преди се събрахме по едно и също време хора, които знаеха приблизително еднакво малко... и обменяхме знание (и незнание от време на време). пък сега всеки е уточнил за себе си каквото го интересува и повече не му се дъвчи темата.
и отглеждам цветя. макар и едно и да не е цъфтяло още. та ако ще си правиме намеци... 
When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.
| |
Тема
|
[re: AC]
|
|
Автор |
pagoda (минаващ) |
Публикувано | 08.03.06 20:42 |
|
Аз пък събирам капачки от бира /преди това я пия иначе нямат стойност/. На който не му се пише да не пише, няма нужда от драматизъм. Пък на мен все още ми се дъвче, ама то сигурно щото съм назад с материала, след година, две кат остарея и аз ше млъкна и ше гледам сеир отстрани, както се полага на старуха
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ken6iro (непознат
) |
Публикувано | 08.03.06 22:18 |
|