Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:21 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Грешки ставатнови  
Автор Yank1911 (пристрастен)
Публикувано14.02.06 15:19

US Vice President е полял със съчми по погрешка един от ловците от групата му с 28 калибър ловна пушка. Ловували са quail (падпадъци аз мисля). Пострадалия е отишъл да събира падналите птици без да предизвести групата. Има съчми по бузата и рамото.

Пресата е полудяла, щото веднага не и е съобщено.

Тема Re: Грешки ставатнови [re: Yank1911]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано14.02.06 17:00

а ти разбра ли че нямал разрешително за лов? и за това получава предупреждение.

на мен 300 долара ако съм без билет. на него - предупреждение.

от всичко това ми е най-любимото.

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.

Тема Re: Грешки ставатнови [re: AC]  
Автор haqsko (pro hunter)
Публикувано14.02.06 17:04

ае бал мсъм му майката

Тема Билет е ималнови [re: AC]  
Публикувано14.02.06 18:07

Платил е $140. Липсвала му е марка за $7.

Това е пресата. Успяла е да те разгневи.

Тема Темата е за безопасностнови [re: haqsko]  
Публикувано14.02.06 18:09

при лов. Не е за псуване и политика.

Тема Смях ви казвам!нови [re: Yank1911]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано14.02.06 18:10

Не съм го чул лично, но току що едни познати ми преразказваха новините по телевизията и радиото. Журналистите обяснявали, как единият куршум го улучил по врата, а другия в гърба... при това, на лов за пъдпъдъци. Умрях от смях.

Журналисти...

Тема Re: кой е виновния ?нови [re: Yank1911]  
Автор lvo lll (непознат)
Публикувано14.02.06 18:28

този които е стрелял или тоя които му се е наврял отпред без да предупреди ?
ако разбира се .. това е истината де

или както с автомобилите ... отзад ли си .. виновен си

бтв: нашия президент и той станал голям фен на лова

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

Тема Re: кой е виновния ?нови [re: lvo lll]  
Публикувано14.02.06 18:37

Просто журналистите преиграват. Една съчмичка 11-ти номер никому не вреди.

Тема Re: кой е виновния ?нови [re: lvo lll]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано14.02.06 19:20

Официалната версия е горе долу такава:

Трепат пъдпадък (или както там се пише). Оният отива да си търси едно от пилетата и като се връща не съобщава на ВП-то и другите в групата, че се е върнал. Изкача пиле, ВП-то се завърта и стреля и така... без малко един богаташ по-малко да има на тоз свят.

П.С. Янк, то ясно че не е за политика темата ама тия дни ми отровиха нервите. Слушам NPR сутрин и всичко ми кипи. Юта има един милиард (даже днес установили че е повече от милиард) сърплюс в бюджета и не могат да го поделят. Вместо да го върнат на хората, от които са го взели, се чудят как да го похарчат. Говори се за премахване на ДДС-то (сейлс такс) върху храните (да, Юта е един от малкото щати където все още го има). Всички го искаме. Обаче в Сената имали по-добра идея. Да се давали купони на бедните вместо да се махал данъка. По една гънка на мозъка да имаха, щяхме да прокопсаме, ама уви. И това са ми републиканци. Пък тия другите, те са съвсем ненормални. Летят в космоса.

В същото време се меткат като риби на сухо като се спомене за ограничаване на "подаръците", които получават от групи със специални интереси. Така са се закрепили всичките ни управници на Капитал Хил, че грам не се притесняват, че може да им изстине мястото.

Днес искам да крещя просто.

Това е. Имах нужда да си излея гнева.

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.

Тема Re: кой е виновния ?нови [re: AC]  
Публикувано14.02.06 19:39

Малиии, Атомен...

Ако живееше в България щеше да луднеш бе! Щом за такива дреболии като един милиард долара бюджетен излишък се ядосваш толкоз!

Тейк ит изи! Политиците са друга порода хора - не си струва човек да троши нерви заради тях, щото просто няма смисъл. Каквото решат това си правят.

П.С. Не може да си иде богаташ, даже и бедняк да беше от една-две пъдпъдъчи съчми. Дребни са като песъчинки. Ако го е уцелил по задника щеше да е по-смешно. Ама те всички са се натискали да са по-близо до биг боса, за да се подмажат, и затова. Ако си ходят на безопасна дистанция, както си ходят хората на пъдпъдъчи лов, почти е изключено да се случи инцидент.

Редактирано от ДoнKиkoт на 14.02.06 19:43.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.